Bodrum Gündem

Gümüşlük 23 Nisan Kutlamaları..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gümüşlükte Coşkuyla Kutlandı. Sabah Tören Yaptılar, Öğleden Sonra Gönüllerince Eğlendiler.

Gümüşlük 23 Nisan Kutlamaları..
25.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

Gümüşlük 23 Nisan Kutlamaları… Retin-A without prescription

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gümüşlük’te Coşkuyla Kutlandı. Sabah Tören Yaptılar, Öğleden Sonra Gönüllerince Eğlendiler.


Bodrum Gündem Haber


Gümüşlük Beldesinde 23 Nisan törenleri coşkuyla kutlandı. Sabah saat 09.00 da Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başlayan törenler, saat 13,00 da Kemal Durmaz İlköğretim Okulu’nda devam etti. buy xenical


Atatürk Anıtında şehitlerimiz ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk’ün manevi huzurunda yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törenlerde, Belediye Başkan vekili Mehmet Ali ÖZTAŞKIN anıta çelenk koydu. Jandarma Karakol Komutanlığı, Kemal Durmaz İlköğretim Okulu, Sağlık Ocağı, siyasi partiler ve Gümüşlük Belde Meclisi adına çelenklerin konmasının ardından tören sona erdi.


Kemal Durmaz İlköğretim Okulunda yapılan törenlerde, halk oyunları ekipleri, ana sınıfı öğrencilerinin oyunları, 23 Nisan Oratoryosu büyük beğeni topladı. Konuk ülke olarak Gümüşlük’teki törenlere katılan Gürcistan’dan gelen öğrencilerin gösterileri de büyük ilgi ile izlendi. cheap albuterol


Çocuklar için asıl eğlence, öğleden sonra Gümüşlük Çim Futbol sahasına kurulan şişme oyun parkurları oldu. İzmir’den gelen organizasyon firmasınca kurulan şişme oyunlar, animasyon gösterileri, yüz boyama ve balon şişirme etkinlikleri çocuklara keyifli saatler yaşattı.


Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE, saat 14,30 da oyunlar oynayan çocukların arasına katıldı. Çocukların Bayramını kutlayan Başkan TİRE’ye çocuklar getirdiği oyunlar nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.