Bodrum Gündem

GÜNDER Bir Yaşını Doldurdu…

Geçtiğimiz hafta birinci yılını dolduran GÜNDER (Gündoğan Tanıtım ve Güzelleştirme Derneği) , hem geçen yılki faaliyetlerinin sunumu, hem de yeni yılla ilgili planlarını anlattığı ve yeni yönetimle beraber yürütme kurulunun da seçimini gerçekleştirdi

GÜNDER Bir Yaşını Doldurdu…
25.04.2011
0
A+
A-


 

 

GÜNDER Bir Yaşını Doldurdu…

 


Order Disulfiram

Geçtiğimiz hafta birinci yılını dolduran GÜNDER (Gündoğan Tanıtım ve Güzelleştirme Derneği) , hem geçen yılki faaliyetlerinin sunumu, hem de yeni yılla ilgili planlarını anlattığı ve yeni yönetimle beraber yürütme kurulunun da seçimini gerçekleştirdiği bir toplantı düzenledi.


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Buy Cialis Professional

Toplantıya Gündoğan Belediye Başkanı Mehmet Bilgi’nin yanı sıra Serhat Ilıcak’ında aralarında bulunduğu  çok sayıda iş adamı da katıldı. GÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda köşe yazarımız Kemal Ulusu 2010 yılındaki organizasyonlar hakkında katılımcılara bilgi verdi. GÜNDER kurulduğu ilk yıl ;


 


5. Haziran Dünya Çevre Günü için Deniz ve Çevre Temizliği


 

buy generic Valtrex

4-10 Eylül tarihleri arasında Türkiye’ de ilk defa bir beldede tertip edilen 1.Geleneksel Kitap Fuarı- İmza Günü (Mustafa Mutlu + Altan Öymen, Hikmet Çetinkaya, Serdar Kızık + Nihal Acar + Mario Levi + Eyüp Karadayı, Fikriye Duru + Ümit Zileli, Zeynep Oral ve Kemal Ulusu)


 


Aralık’ da Sn. Arif Vidinli Bey’ in  önderliği ve de  sponsorluğu ile Orta Asya Türklerinin 21 Aralık Nardugan adındaki Yeni Yıl Kutlamalarının Gündoğan’da yapılması. Organizasyon esnasında Türklerin Tarihi ile ilgili Panel yapılması ve sahilde ağaç süsleyip, ateş yakılarak eğlence tertip edilmesi.


 


Sayın. Rıfat Duntas’ın ricası ile Kurban Bayramının 1.2.3. günlerinde Belediye Kültür Merkezimizde Musevi vatandaşlarının Bayramlarını Kutlama ve dualarını yapma organizasyonunu gerçekleştirilmesi.


 


Sn. Rıfat Duvenyas’ın GÜNDER’e hediye ettiği 100 adet çöp kovasının 50 adedi Belediye yarımıyla sahillere yerleştirilmesi. Kalan 50 adetin  bu yaz dağıtımı yapılacağı bilgisi verildi.


 


 Yapılan Faaliyet sunumundan ve gelecek dönem hedeflerinin anlatımının ardından yeni Yönetim ve Yürütme Kuru seçimleri gerçekleşti.



Yönetim Kurulu:

1)      Kemal Ulusu (Gazetemiz Köşe Yazarı)


2)      Mehmet Şamlı


3)      Melek Hastürk


4)      Müşerref Somuncu


5)      Yasemin Tutal  (Gazetemiz Köşe Yazarı)


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.