Bodrum Gündem

Bodrum Model Tekne Müzesi EBSOda

Ege Bölgesi Sanayi Odası meclis üyesi, Bodrumlu Sanayici ve işadamı Mustafa Cemin katkılarıyla Bodrum Model Tekne Müzesi Ege Bölgesi Sanayi Odasında sergileniyor.

Bodrum Model Tekne Müzesi EBSOda
27.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

Bodrum Model Tekne Müzesi EBSO’da misoprostol no prescription

 


Ege Bölgesi Sanayi Odası meclis üyesi, Bodrumlu Sanayici ve işadamı Mustafa Cem’in katkılarıyla Bodrum Model Tekne Müzesi Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda sergileniyor.


 


Bodrum Gündem Haber


25-30 Nisan 2011 tarihleri arasında EBSO’da sergilenen tekneler için 25 Nisan 2011 Pazartesi günü EBSO sergi salonunda bir kokteyl düzenlendi. Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tiryaki, Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO meclis üyeleri ile BODTO Meclis Başkanı Hüseyin N. Sagat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali İhsan Tutan ve BODTO Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kokteyle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’de katıldı. Kokteylin sonunda TFF Başkanı Mahmut Özgener’e Model tekne maketi hediye edildi. order diflucan


 


İlk olarak Ekim 2010 tarihinde Bodrum Yacht Festivali’nde Tekne Model müzesinin tanıtımını gerçekleştiren Bodrum Ticaret Odası, daha sonra Travel Turkey İzmir, İstanbul Avrasya Boat Show ve Ankara’da TBMM Şeref Salonunda sergilenen tekne modelleri EBSO’da sergilendikten sonra Bodrum’da eski Bedesten’de hazırlanan müzede yerini alacak.


 


Müzede ilk trol tekneleri, ilk tirhandiller, ilk ırıplar,  gırgır ve sünger tekneleri, piyadeler, ilk yolcu ve ticari teknelerin maketlerinin yanı sıra geçmişten günümüze Bodrum’da yetişmiş ve bu teknelerde çalışmış kaptanlar, gemiciler ve süngercilerin fotoğrafları ve hikayeleri de yer alacak.

generic Cialis Professional

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.