Bodrum Gündem

BESİAD Üyelerine Yakıtta 6 İndirim Müjdesi..

BESİAD- Opet ve Denizbak Bodrumlu İş Adamları İçin Ortak Bir Projede Buluştular.

BESİAD Üyelerine Yakıtta 6 İndirim Müjdesi..
28.04.2011
0
A+
A-


 

 

 

BESİAD Üyelerine Yakıtta %6 İndirim Müjdesi…

 

 

 BESİAD- Opet ve Denizbak  Bodrum’lu iş adamları için ortak bir projede buluştular.

 


order Vermox online

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Küba Bar’da yapılan  törende BESİAD adına  Başkan Cenk Sezgin, Başkan Yardımcısı Engin Ali Kaplan, Opet Adına Filo ve Kat Satış Müdürü  Kahan Doğru, Denizbank adına Bodrum Şube Müdürü  Osman Korkmaz ve Çarşı Şube Müdürü   Valtrex no prescription Ülkü Demir anlaşmayı imzaladılar. BESİAD üyelerine yakıt alımlarında %6’lık bir indirim yapılacak bu anlaşma ile araçlara takılacak olan aletlerden (TAG) ücret alınmayacak.



 

Blood Pressure
Uygulanacak bu sistemle, araç sahipleri veya şirket yöneticileri araca takılı alet sayesinde yakıtı aldıktan sonra herhangi bir ödeme yapmayacaklar. Her ayın 15’inde Opet Denizbank’a fatura kesecek. Denizbank eğer anlaşma yapan firmanın kendilerinde nakit durumu müsaitse firmadan tahsilatı nakit, değil ise firmaya belli bir kredi tahsis ederek oradan fatura bedelini tahsil edecekler.Bunun yanı sıra araçta takılı alet (TAG) sayesinde aracın hangi güzergahta olduğu da tespit edilebilecek.

 


Başkan Yardımcısı Engin Ali Kaplan Bodrum’daki üyesi olan iş adamlarına büyük kolaylıklar sağlayacak olan  bu sisteme şimdilik 50 araçla başladıklarını ve ileriki günlerde bu sayının 200-300 araca kadar ulaşacağını ifade etti. BESİAD Başkanı Cenk Sezgin bu güne kadar Bodrum’da pek çok yararlı projeye imza atan BESİAD’ın iş adamlarına yönelik sürprizlerinin devamının geleceğini müjdeledi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.