Bodrum Gündem

İşin Sırrı: Günde 150 Soru Çözmekte..

YGS (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı) sonuçları bütün tartışmalara rağmen kabul edilirken, Bodrumdaki birinci ve ikinci Uğur Dershanesinden 2 öğrenci oldu.

İşin Sırrı: Günde 150 Soru Çözmekte..
02.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

İşin Sırrı: Günde 150 Soru Çözmekte…

generic Lithium  YGS (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı) sonuçları bütün tartışmalara rağmen kabul edilirken, Bodrum’daki birinci ve ikinci Uğur Dershanesinden 2 öğrenci oldu.


Çiçek Bozoğlu / Bodrum Gündem Musa Efe Işılak ve Mehmet Ege Çepe tüm puan türlerinde başarılı olarak Bodrum birincisi ve ikincisi oldular. Her iki öğrenci de Marmara Koleji’ne gidiyor. Her gün düzenli olarak en az 150 soru çözdüklerini ifade eden Işılak ve Çepe, işin sırrı sadece düzenli çalışmak olduğunu söyledi.


Bodrum Birincisi Musa Efe Işılak aynı zamanda Bodrum Marmara Koleji Fizik Kulübüne üye. Arkadaşlarıyla beraber geliştirdikleri projelerle TUBİTAK ve benzeri kurumlardan aldıkları Türkiye çapında ödülleri var. buy levonorgestrel


Bütün vakitlerini sadece ders çalışmaya ayırmadıklarını kaydeden Işılak ve Çepe, ders haricinde spor yaparak, bilgisayarda oyun oynayarak ve  arkadaşlarıyla sosyal aktivitelerde de bulunarak zaman geçirdiklerini  söylediler.Musa Efe  Işılak, Türkiye çapında 1.700.000 öğrencinin katıldığı YGS’de 1451. ile 3556. , Mehmet   misoprostol buy online Ege Çepe ise, tüm puan türlerinde Bodrum ikincisi oldu. Çepe bu dereceyle, Türkiye çapında 5283. ile 13427. arasında başarı yakaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.