Bodrum Gündem

Kule Bardan AKUTa Destek..

Kule Bar, Bodrum AKUT için geliri AKUTa kalan destek gecesi düzenledi.

Kule Bardan AKUTa Destek..
04.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

Kule Bar’dan AKUT’a Destek…

 


Kule Bar, Bodrum AKUT için  geliri AKUT’a kalan destek gecesi düzenledi.


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Geceye Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, ÇYDD Derneği Başkanı Meral Saraçbaşı ve çok sayıda AKUT üye, gönüllü ve vatandaş katıldı. order Tadalafil online


 


Gecenin açılış konuşmasını AKUT Bodrum Sorumlusu Sadettin Uslu yaptı. Uslu AKUT’un gönüllük esasına göre hareket ederek canlı olan her varlığı kurtarmayı amaç edindiklerini belirtti.  Daha sonra sahneye çıkan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanlığı döneminden bu yana  AKUT Bodrum’u her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini  ifade etti. Kocadon” ben AKUT’un kuruluşundan beri AKUT’un içindeyim.Sizlerden biriyim, yabancınız değilim.Çok zor şartlarda ve özveriyle bu günlere geldiler. Onlar için bir tek şey var, can ayırımı yapmıyorlar. O ister bir kedi olsun, ister bir köpek, isterse balık olsun fark etmiyor. Kendilerine ihbar gittiği zaman 24 saat içinde olaya müdahale ediyorlar. “ dedi.


 


Gecenin ilerleyen saatlerinde organizasyona katılan davetliler,  Karia-Band grubunun müzikleri eşliğinde keyifli saatler geçirdiler. Gece için AKUT üyelerinin sattığı   buy Albendazole online biletlerden elde edilen gelir Bodrum AKUT’a verildi.


 


 

order vardenfil
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.