Bodrum Gündem

Su Altı Güzelliklerimiz Japonlara Teslim..

Tarihi ve doğal varlıkların korunması için çalışan BOSAV (Bodrum ve Karya Bölgesi

Kültür Sanat ve Tanıtma Vakfı) Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ile birlikte Çalıştay düzenleniyor.

Su Altı Güzelliklerimiz Japonlara Teslim..
04.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

Su Altı Güzelliklerimiz Japonlara Teslim…

 


Tarihi ve doğal varlıkların korunması için çalışan BOSAV (Bodrum ve Karya Bölgesi


Kültür Sanat ve Tanıtma Vakfı) Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ile birlikte  “Çalıştay” düzenleniyor.


 


Bodrum Gündem Haber


Sualtı zenginliklerimizin tanıtılması için dünyaca ünlü Japon sualtı fotoğrafçısı ve  Japon sualtı modeli Ayano Fukuda  Bodrum’a geldi. BOSAV Başkanı Tufan Turanlı “Bodrum’dan Alanya’ ya kadar olan sahil şeridimizdeki su altı zenginliklerimi dünyaya tanımak amacıyla gelecek iki profesyonel sanatçının çekeceği fotoğraf ve 3 boyutlu belgesel başta Japonya olmak üzere 44 ülkede yayınlanacak” dedi.


  Cialis Soft online Valtrex online


Yassıada, Datça Knidos, Kaş ve Alanya’da su altı video ve fotoğraf çekimleri yapacak olan Akagi ve Fukuda’nın yer aldığı üç boyutlu su altı belgeselinin Japonya ve 44 ülkenin televizyonlarından bu ayın sonundan itibaren yayınlanacağı, fotoğrafların ise yine su altı zenginliklerinin tanıtımı için dünyaca ünlü turizm dergilerine gönderileceği belirtildi.

methotrexate no prescription

 


5 Mayıs’ta Salmakis otelde gerçekleşecek olan toplantıda Turanlı “Türkiye’nin Su altı Zenginlikleri ve Değerlendirme Çalıştayı öncesinde ülkemizin yurt dışında tanıtımı açısından önemli konukları ağırlayacağız. Dalışa yasak bölgelerin turizme açılmasının masaya yatırılacağı çalıştayda su altı turizmi açısından önemli kararlar alınırken, bir yandan da dalışa açılacak bölgelerin hızlı ve etkili tanıtımı için dünyanın en iyi sanatçıları ile çalışmaya başlıyoruz. Yaklaşık iki hafta sürecek çekimlerin ardından sezon öncesi yapılacak tanıtım atağı özellikle dalış turizminde ülkemize ciddi anlamda turist gelmesini sağlayacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.