Bodrum Gündem

DP Partiden Tanıtım Atağı

Demokrat Parti Bodrum İlçe Örgütü Milletvekili Adaylarının Tanıtımı için Kokteyl Düzenledi

DP Partiden Tanıtım Atağı
06.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

DP Partiden Tanıtım Atağı

 

cheap Toradol buy Promethasin online

Demokrat Parti Bodrum İlçe Örgütü Milletvekili Adaylarının Tanıtımı için Kokteyl Düzenledi.


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Gümbet’teki Belediye’nin Kafeteryasında gerçekleşen kokteyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Turgutreis eski Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, DP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Nihal İmbat Güler’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.  buy Ventolin no prescription


 


Kokteyl’de DP Muğla Milletvekili aday sıralamasında 2. olan Beyler Koca ile 4. sıra milletvekili adayı Av. Oktay Yöntem gelen davetlilere tanıtıldı. Uzun yıllardır Bodrum siyasetinde yer alan Beyler Koca emekli öğretmen. Mecliste vekili bulunmayan DP’nin Bodrum yarımadasındaki yükselişinin mimarı olan Koca, önceki senelerde Turgutreis belediye başkanlığı için seçimlere girmiş ve seçimi az bir farkla kaybetmiş olmasına rağmen daha sonra seçildiği  DP Bodrum İlçe Örgütü Başkanlığı görevini layıkıyla yürütmüştür. Koca’nın İlçe Başkanlığı döneminde DP Bodrum yarımadasında merkez de dahil olmak üzere Gümüşlük, Yalı ve Göltürkbükü’nden belediye başkanı çıkartmıştır. Koca evli ve bir çocuk babası.


 


Beyler Koca tanıtım kokteylinde yaptığı konuşmasına  bu sevda sizin, bu sevda bizim, Türkiye sevdalıları hoş geldiniz diyerek başladı.  Tüm Bodrum’dan,  Bodrumlulardan ve Muğla’dan destek isteyen Koca, Bodrum’dan aday çıkmadığına göre merkeze mesaj iletmek gerektiğini ve cumhuriyete sahip çıkacağına dair söz verdiğini ifade etti. “ Bodrum’un,  Muğla’nın tüm ilçe ve köylerinin sorunlarına sahip çıkacağımın sözünü veriyorum. Desteklerinizi ve oyunuzu istiyorum” diye konuştu.



 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.