Bodrum Gündem

Bodrumda Kılıçdaroğlu Rüzgarı Esti..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla mitinginden önce Bodruma Merhaba dedi..

Bodrumda Kılıçdaroğlu Rüzgarı Esti..
09.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

Bodrum’da Kılıçdaroğlu Rüzgarı Esti…

buy Colchicine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla mitinginden önce Bodrum’a “Merhaba” dedi…


Çiçek Bozoğlu/Fatih BozoğluCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün  Muğla’da yapılacak olan mitinge gitmeden önce Bodrum’a uğradı.  generic Propranolol Bodrum-Milas Havaalanı’ndaki karşılamaya 100 araçlık bir konvoyla giden CHP’liler’in yanı sıra Demokrat Partili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya gitti.


cheap Zithromax
Kılıçdaroğlu’nun  seçim otobüsünden önce Adalet ve Kalkınma Partisinin seçim aracının ana yoldan geçmesi esnasında beklemekte olan kalabalıktan  protesto sesleri ve ıslıklar yükseldi.

Bodrum kent merkezinde yüzlerce partili sloganlar atarak coşkuyla Kılıçdaroğlu’nu karşıladılar. Seçim otobüsü ile kısa bir tur atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun otobüsü  kent merkezinde birkaç dakika bekletildi. Bu arada  CHP Bodrum Örgütü’nün en kıdemli üyelerinden Tangör Kaygusuz ve Rıfat Güneri genel başkana çiçek verip elini sıktılar.



CHP Gençlik Kolları üyeleri CHP Genel Başkanı Kılıoçdaroğlu’nu “Başbakan Kemal ve  Mustafa Kemal’in Askerleyiz” sloganları atarak alkışladılar. CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu kent merkezinde bekleyen kalabalığa seslenerek , “Öğleden sonra mitingimiz var, gelirseniz seviniriz. Ama bir söz söyleyeyim, buna inanın. Haramilerin iktidarını  yıkmaya, halkın iktidarını kurmaya kararlıyız!” dedi.

Çok sayıda güvenlik önleminin yanı sıra polis helikopteri de ziyaret boyunca Bodrum semalarında uçtu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu otobüsle Muğla’ya gitti.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.