Bodrum Gündem

Fakülteliler Baharı Gönüllerince Karşıladılar..

Ortakentteki Güzel Sanat Fakültesinin düzenlediği 2.Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Fakülteliler Baharı Gönüllerince Karşıladılar..
12.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

Fakülteliler Baharı Gönüllerince Karşıladılar…

 


Ortakent’teki  Güzel Sanat Fakültesinin düzenlediği  2.Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.


 


Bodrum Gündem Haber get methotrexate


 Fakültenin Dekan Yardımcısı Doç. Erol Turgut’un yaptığı zil şovu ile başlayan şenlikte, fakülte öğrencileri ellerine ne geçtiyse çaldı. Çöp kovası, tahta, taş, pet şişe, cam şişe, masa tenisi raketi gibi ses çıkarabilecekleri ilginç materyaller oluşturarak müzik yaptılar ve eğlendiler.


 


3 gün süren şenliğin açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Yardımcısı Doç. Erol Turgut, öğrencilerin hazırladığı sahneye çıkarak şenliğin başlangıç zilini çaldı. Turgut’un festivali başlatmasının ardından, üniversitedeki öğrencilerde sahneye çıkarak ellerine aldıkları materyaller ile ritim tuttu. Bazı öğrencilerinde ayaklarını sahneye vurarak ritim tutmaya çalıştıkları görüldü. Öğrenciler oluşturdukları ritim orkestrasında, ellerine geçirdikleri çevrede ne tür alet ve araç varsa, çöp kovası, sandalye ve gitar, batari, zil, masa tenisi raketi, şişe, pet şişe, taş, tahta, gibi her türlü ses çıkaran malzemeyi kullandı. Öğrencilerde, arkadaşlarına alkış yaparak, masalara vurarak destek verdi. Serbest ritim orkestrasına üniversitedeki öğretmenlerde destek verdi.


  buy cheap Viagra buy Levitra


Turgut, “Öğrencilerin birebir etkinliklerin içinde olmalarını sağlamak istedik ve şenliğimizin normal bir açılışı olmaması için iki yıldır doğaçlama ritim müziği yaparak şenliğimizi açıyoruz. Öğrencileri içlerindeki coşkuyu ritimle dışarı çıkarmalarını sağladık. Öğrencilerinde oluşturduğu materyaller ile baharı kendi müziğimizi yaparak karşıladık” dedi.


5 Mayıs’a kadar süren Bahar Şenliği  basketbol ve futbol maçları, sergiler, satranç turnuvaları, konserler ve yarışmalarla devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.