Bodrum Gündem

LEYLA GENCER BODRUMDA ANILDI.

Bodrum Karya Kültür ve Sanat Derneği (KARSANAT), Bodrum Marmara Koleji Konser Salonunda gerçekleştirilen kış etkinlikleri kapanış konserinde her yıl olduğu gibi, ünlü Belcanto yorumcusu soprano Leyla Genceri andı.

LEYLA GENCER BODRUMDA ANILDI.
13.05.2011
0
A+
A-

 


 

 

 

LEYLA  GENCER  BODRUM’DA   ANILDI.

order Orlistat  


 


 


Dilek Cebeci/Bodrum Gündem


Opera sanatçıları Soprano Perihan Nayır Artan, Bariton Gökhan Koç ve dernek başkanı Soprano Gülderen Erdoğmuş , piyanist Demet Eytemiz eşliğinde ünlü besteciler Verdi, Massenet,Bizet,  Dvorak, Offenbach, Lehar, R.Falvo’dan ünlü operalardan aryalar, düetlerin yanı sıra Türk bestecileri, Selman Ada,Yalçın Tura, G.Erdoğmuş, P.Köksal’dan eserler yorumladılar. Konser arasında, Milano La Scala Operası katkılarıyla  gerçekleştirilen barkovizyon gösterisi yapıldı. Konser sırasında izleyenlerinde eşlik ettiği aryalar keyifli izlendi. Konser sonunda seyircilerin arasına inen sanatçılar seyirciler ile danslar etti. Konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçılar üç kez bis yaptılar.


Konuk sanatçılardan İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Soprano Perihan Nayır Artan, 2000 yılında Uluslar arası Leyla Gencer şan Yarışmasında aldığı üçüncülük ödülünden sonra, Siemens, Montserrat Cabelle, Belvedere şan yarışmalarında ödüller almış ve uluslararası Maria Kraja Şan Yarışması’nda aldığı birincilik ödülüyle onurlandırılmıştır. Sıra dışı sesi ve eşsiz opera yorumlarıyla  yurt içinde ve dışında farklı kurum ve kuruluşlar tarafından yılın sanatçısı seçilmiş ve aldığı davetlerle yurt dışında da ülkemizi temsil etmiştir. Sanatçı kariyerini ağırlıklı olarak İ.D.O.B. ta sürdürmektedir.


İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçısı ünlü Bariton Gökhan Koç büyük sesi ve oyunculuğuyla , Avrupa’nın birçok operasına konuk olmuş, ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da belleklerden silinmeyecek  opera  yorumlarıyla anılmaktadır.


treatment of impotence Gecenin diğer sanatçısı, İ.D.O.B. emekli opera sanatçısı ve Karsanat  Başkanı Soprano Gülderen Erdoğmuş  2005 yılından beri Bodrum’da yaşamakta. Sanatçı, faaliyetlerini Karsanat bünyesinde Bodrum’da ve çevre beldelerin antik kentlerinde verdikleri Barok Konserlerle sürdürmektedir. 


buy Tadalafil Piyanist Demet Eytemiz, İzmir ve Fransa’da eğitimini tamamlayarak, Dokuz Eylül Üniversitesi  Devlet Konservatuarında öğretim üyesi olarak göreve başladı. Sanatçı, halen Piyano Ana Sanat Dalı öğretim üyesi ve Rektör Danışmanı olarak görevini sürdürmektedir. Yurt içinde ve dışında birçok konser veren sanatçı, Gökhan Koç ve Aytül Büyüksaraç ile kurduğu Türkiye Renkleri grubuyla, yerel ve evrensel sazlarla Anadolu ezgilerini çok sesli hale getirerek birçok konserler vermiştir.


Dilek Cebeci

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.