Bodrum Gündem

Arser Teknik ten Yaza Merhaba Yemeği…

Arser Teknik, Bodrum ve Marmaris çalışanları Pazar günü düzenlenen etkinlikte, Bodrum Dedeman ve Marmaris Grand Paşa Hotel de aileleri ile katıldıkları Yaza Merhaba Yemeği nde bir araya geldi.

Arser Teknik ten Yaza Merhaba Yemeği…
17.05.2011
0
A+
A-

 


 


 


Arser Teknik’ ten ‘Yaza Merhaba Yemeği’


buy Ventolin no prescription  


Arser Teknik, Bodrum ve Marmaris çalışanları Pazar günü düzenlenen etkinlikte,  Bodrum Dedeman ve Marmaris Grand Paşa Hotel’ de aileleri ile katıldıkları ‘Yaza Merhaba Yemeği’ nde bir araya geldi. 


Bodrum Gündem Haber


Düzenlenen etkinlikte çalışanlar,  sezon dolayısı ile artan iş temposunun yorgunluğunu aileleri ve iş arkadaşları ile birlikte keyifli saatler yaşayarak giderdi. Bodrum ve Marmaris’ te çok hareketli geçmesi beklenen yaz sezonuna moral depolayarak “merhaba” dediler. buy Nolvadex online


Bodrum Dedeman’ da, Arçelik Beko Yetkili Servisi teknisyenlerinden treatment of erectile dysfunction Ferhat Nişancı ve Celal Altıparmak canlı müzik performansları ile eğlenceli dakikalar yaşattı. Bilgi İşlem Sorumlusu Ramazan Mergen gitarı ile eşlik etti. Arser Teknik çalışanları gönüllerince eğlendi.


Arser Teknik Bodrum ve Marmaris′te faaliyet gösteren Arçelik – Beko Yetkili Servisi, yılların tecrübesi, deneyimli kadrosu ve güçlü araç filosu ile hizmet veriyor. Arser Teknik, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan ve 17 yıllık tecrübesiyle Bodrum yarımadasında en kaliteli hizmeti vermeye devam etmekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.