Bodrum Gündem

BODTOdan İşveren-Stajyer Buluşturma Projesi…

BODTO ve Muğla Üniversitesi işbirliği ile İşveren &8211; Stajyer Buluşturma projesi, yaz aylarında stajyer öğrenci istihdam etmek isteyen üyelerine destek vermeyi ve stajyer öğrenci ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bir projeyi hayata geçti.

BODTOdan İşveren-Stajyer Buluşturma Projesi…
17.05.2011
0
A+
A-

order Premarin

Zithromax without prescription BODTO’dan “İşveren-Stajyer Buluşturma” Projesi


cheap Viagra online

 


Bodrum Ticaret Odası ve Muğla Üniversitesi işbirliği ile “İşveren – Stajyer Buluşturma” projesi, yaz aylarında stajyer öğrenci istihdam etmek isteyen üyelerine destek vermeyi ve stajyer öğrenci ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bir projeyi hayata geçiriyor.


Bodrum Gündem Haber


Bodrum Ticaret Odası ve Muğla Üniversitesi işbirliği ile özellikle yaz aylarında personel ihtiyacı olan firmalara destek vermek amacı ile “İşveren –Staşyer Buluşturma” projesini hayata geçiriliyor. Proje iki bölümden oluşmakta; İlki üye işletmelerin stajyer öğrenci ihtiyaçlarını, stajyer taleplerini belirleyebilmek ve gerekli koordinasyonu kurabilmek için anket çalışması uygulanmak. Alınan geri dönüşler Muğla Üniversitesi tarafından değerlendirilerek istenen kriterlere uygun öğrencilerin işletmelere başvuru yapmaları sağlanacak.


İkinci olarak; BODTO İstihdam Bürosu üzerinden “İşveren-Stajyer Buluşturması” BODTO, üyelerinin aradıkları niteliklere uygun adaya ulaşmalarını desteklemek için 2006 yılında BODTO İstihdam Bürosunu kurmuştu. Üyelerin eleman taleplerini Bodto Web Portalı ve secretcv.com aracılığı ile ücretsiz olarak internette yayınlamakta. “İşveren-Stajyer Buluşturması” projesi kapsamında üyelerin BODTO Web portalı üzerinden BODTO Kariyer sayfası vasıtasıyla ihtiyaç duydukları stajyer ilanlarını ücretsiz olarak yayınlamaları sağlanacak.

Bu proje ile işletmelerin dönemsel ve part-time eleman ihtiyaçları karşılanırken, öğrencilerin de tecrübe edinmeleri ve mesleğe hazırlanmaları desteklenmiş olacaktır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.