Bodrum Gündem

En Güzeli Rus model Grushanina..

Bodrum da, bu yıl ikincisi düzenlenen Miss World League Of BeautyFashion 2011 gala gecesi ile sona erdi.

En Güzeli Rus model Grushanina..
17.05.2011
0
A+
A-


Order Lamisil online

 

 

 

En Güzeli Rus model Grushanina…

Bodrum ‘da, bu yıl ikincisi düzenlenen “Miss World League Of Beauty and Fashion 2011” gala gecesi ile sona erdi.


Bodrum Gündem Haber


Gündoğan Baia Otel’de düzenlenen 20 ülkeden modellerin katıldığı Miss World League Of Beauty and Fashion Natrexone Buy 2011” yarışması sona erdi.


“Miss World League Of Beauty and Fashion 2011”de yöresel kıyafetler, bikini ve gece kıyafetleri ile geçişlerini tamamlayan güzeller jürinin seçimini zorlaştırdı. Gecenin kazananı, Rusya’dan yarışmaya katılan 25 yaşındaki model Ekaterina Grushanina oldu.


Bir hafta süren kamp sürecinin ardından modeller gala gecesinde birinci olabilmek için mücadele etti. Ülkelerinin yöresel kıyafetleri ile jüri önüne çıkan modeller, kendilerini tanıttıktan sonra bikinileri ile sahneye çıktı. Güzeller, birinci seçilebilmek için çeşitli dans yeteneklerini de sahneledi. Tataristan’dan katılan Elena Ryabinina ve Polonyalı Juliya Arkhypova dans gösterileri ile jürinin ilgisini çekmeye çalıştı.





Ermeni modacı Kevork Shadoyan’ın 2012 yaz kreasyonu için tasarladığı kıyafetler, gala gecesinde düzenlenen defile ile tanıtıldı. Defilenin sonunda,  Shadoyan’ın tasarladığı 2 gelinliği tanıtan mankenler ile birlikte sahneye çıkarak, gala gecesini izleyen turistleri selamladı.

Yarışmanın organizasyon komitesi üyelerinden oluşan jüri üyeleri, birinciyi seçmekte oldukça zorlandı. Yarışmada sonunda Rusya’dan yarışmaya katılan 25 yaşındaki model Ekaterina Grushanina birinci seçilerek, Çin’de yapılacak Dünya Güzellik yarışmasına katılmaya hak kazandı. Bulgaristan’dan katılan Sofıa Olinyk ikinci, Özbekistan’dan katılan Dana Jangarasheva üçüncü seçildi.




Yarışmada dereceye giren modellere sertifikalarını ve taçlarını Asod Khachatryan ve Baia Otel Genel Müdürü Bahadır Sarpdere verdi. En Sempatik Model ödülünü ise yarışmaya İzmir’den katılan Hatice Elbi, tacını 2009 yılının birincisi Ezgi Aksu’dan aldı.

    Valtrex no prescription


 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.