Bodrum Gündem

Hangi Meslek? Kavram Öğrencileri Bilgilendirme Semineri Yapıldı…

Özel Bodrum Kavram Dersanesi 15 Mayıs 2011 Pazar gün, Oasis Nurol Kültür Merkezinde, üniversiteye hazırlık sürecinde olan öğrencilere yönelik Meslek Tanıtım Semineri düzenledi.

Hangi Meslek? Kavram Öğrencileri Bilgilendirme Semineri Yapıldı…
17.05.2011
0
A+
A-

KAVRAM DERSANESİ’NDEN Viagra online


MESLEK TANITIM SEMİNERİ


Özel Bodrum Kavram Dersanesi 15 Mayıs 2011 Pazar gün, Oasis Nurol Kültür Merkezi’nde, üniversiteye hazırlık sürecinde olan öğrencilere yönelik Meslek Tanıtım Semineri düzenledi. Bodrum Yarımadasındaki tüm öğrencilerin davetli olduğu semineri çok sayıda öğrenci izledi.


Bodrum Gündem Haber cheap Kamagra


Çeşitli meslek temsilcilerinin katıldığı seminerde konuşmacılar, meslek seçiminin önemini vurgulayarak, kendi eğitim süreçleri, mesleklerinin gerektirdiği kişilik özellikleri, çalışma alanları ve koşulları, iş imkanları, hayat standartları hakkında bilgiler verdiler. Öğrencilerin soru-cevaplarla, merak ettikleri meslekleri birebir temsilcileri ile sohbet ederek daha yakından tanıma fırsatı bulduğu seminer,  TM-TS ve MF öğrencileri için 2 ayrı oturumda gerçekleşti.


Türkçe-Matematik ve Türkçe-Sosyal bölümlerindeki öğrenciler için Hukuk, Psikoloji, İktisat, İç Mimarlık, Gastronomi, İşletme, Arkeoloji, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Halkla İlişkiler, Radyo Tv ve Sinema; Matematik-Fen Bölümlerindeki öğrenciler için Tıp, Mimarlık, Diş Hekimliği, Beslenme ve Diyetetik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Gıda Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, Veterinerlik, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama, Harita Mühendisliği  meslekleri hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.


25 Mesleğin tanıtıldığı seminerin katılımcıları ise şöyleydi:


Erdem Yücel (Tıp), Başak Yıldız (Hukuk), İlknur Özer (Psikoloji), Ahmet Erbin (İktisat), Durulcan Özdil (İç Mimarlık), Emre Köroğlu (Gastronomi), Burak Orkun (İşletme), Levent Çimen (Arkeoloji), Metin Bul (Maliye), Kemal Özsert (ÇEKO), Menekşe Akyüz (Halkla İlişkiler),  Dilhun Ekmekçi (Radyo TV-Sinema), , Adem Güner (Mimarlık), Tunç Akman (Diş Hekimliği), Banu Belkıs (Beslenme ve Diyetetik), Melek Ateş (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon), Selin Eşer Cingöz (Gıda Mühendisliği), Ahmet Öd (İnşaat Mühendisliği), Feridun Sezgin (Elektrik-Elektronik Mühendisliği), Çağdaş Şaşmaz (Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği), Akın Sarıdağ (Veterinerlik), Zehra Ertürk (Peyzaj Mimarlığı), Gökçen Yıldırım (Şehir ve Bölge Planlama), Ayşe Çakır (Harita Mühendisliği).   


Kavram Dersanesi, konuşmacıların, kendi meslekleri ile ilgili avantaj ve dezavantajları öğrencilerle paylaştıkları seminer ile, öğrencilere ufuk açan ve yol gösteren rehber kimliğini bir kez daha ortaya koyuyor.




buy Topamax

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.