Bodrum Gündem

Bodrumda Centilmenlik Kazandı..

Ece Kayanın anısına geleneksel olarak düzenlenen ve 30 Nisanda başlayan turnuvanın Ege Bölgesi finali sonuçlandı.

Bodrumda Centilmenlik Kazandı..
19.05.2011
0
A+
A-


 
 
Bodrum’da Centilmenlik Kazandı…

Beşiktaş Kulübü Kongre üyesi ve eski Mecidiyeköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Kaya′nın 2002 yılında trafik kazası sonucu yaşamını yitiren kızı Ece Kaya′nın anısına geleneksel olarak düzenlenen ve 30 Nisan’da başlayan turnuvanın Ege Bölgesi finali sonuçlandı.

cheap Paxil

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Bu yıl sekizincisi düzenlenen Ece Kaya Futbol Turnuvası′na Beşiktaş Kulübü bünyesindeki derneklerin takımları katıldı. Bu yıl ilk olarak Anadolu Beşiktaş Derneği Kulüplerine  de açılan turnuvaya  İstanbul′dan 16, Anadolu′dan 8 takım katıldı.

Ege Bölge birinciliği için mücadele eden ve bölge finaline kalan Bodrum Beşiktaşlılar Derneği  ile İzmir-Ödemiş Karması arasında gerçekleşen ilk maçı İzmir Ödemiş Karması 8-3 kazanmıştı. Hafta sonu Bodrum Belediyesi Gümbet dolgu alanındaki sahada gerçekleşen rövanşı da yine  İzmir Ödemiş karması 5-3 kazandı.  Maçın gollerini Bodrum adına selim-2 ve Ramazan 1 attılar. İzmir Ödemiş Karmasının gollerini İnan-2, Melih-1, Kazım-1 ve Savaş-1 attı.  

Turnuvayla ilgili olarak görüştüğümüz Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ali Akın “Amacımız derneklerin birbiriyle kaynaşması, birbirini tanıması ve iyi ilişkiler içinde olmasıdır”  dedi. İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serhat Kutlu ise” Bu günkü maç Ege birincisini belirlemek için yapılıyor. Biz nasıl ağırladıysak Bodrum Beşiktaşlılarını, onlar da bizi aynı şekilde ağırlıyorlar. Burada amaç futbol oynamak ve kazanmaktan öte birlikte olmak ve birlik beraberliği göstermek”. Ödemiş Beşiktaşlılar Derneği Başkanı  Halil Tüker ise İki gündür Bodrum’da Köylü Mustafa lakaplı (Ece Kaya’nın babası) Mustafa Kaya ile birlikte olduklarını ve çok iyi ağırlandıklarını söyledi. İzmir Ödemiş ve Bodrum Beşiktaşlılar Derneği olarak uzun yıllara dayanan bir dostluklarının olduğunu ve her geçen gün bunun güçlendiğini söyledi. Ayrıca bu turnuvaya emeği geçen Beşiktaş Derneği eş başkanları Batur ve Yaşar beye teşekkür etti.

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’ne üye ve 30 yaş üstü amatör futbolculardan kurulu takımın sahaya çıkan ilk 8’i şöyle;Tanju Nayman, Seyithan Durgun, Ramazan Aydınlı, Ramazan Kıvrak, Selim Demirci, Serdar Gündoğ, Sedat Yılmazer ve Ersun Akdeniz oldu. İzmir-Ödemiş Karması ilk 8’i ; Özer öztürk, Serdar Kutlu, İnan Esen, Melih Hopsomalı, Kazım Nazilli, Savaş Doğan, Olcay Şahin ve Mahir Kaplan. 30’ar dakikalık iki yarıdan oluşan maçı Türkiye Futbol Federasyonu Muğla Bölge Hakemlerinden İlyas Yıldız yönetti. Sarı ve kırmızı kartın gösterilmediği maç, turnuvaya adını veren Ece Kaya’nın babası  Mustafa Kaya (Köylü Mustafa)’nın ifade ettiği gibi birlik ve beraberlik içinde son buldu.
buy brand Levitra online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.