Bodrum Gündem

Konacık 19 Mayıs Kutlamaları..

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Konacıkta da coşkuyla kutlandı.

Konacık 19 Mayıs Kutlamaları..
19.05.2011
0
A+
A-


 
buy Zithromax online
 

 

Konacık 19 Mayıs Kutlamaları… cheap Ventolin

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Konacık’ta da coşkuyla kutlandı.


 


Bodrum Gündem Haber


Konacık Belediyesi önünde düzenlenen çelenk koyma törenine; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Belediye Meclis Üyeleri, beldede bulunan siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve banka temsilcileri, İlköğretim Okulları, Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Order Lamisil online


 


Konacık Belediyesi önündeki Atatürk Büstüne konulan çelenklerin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.


 


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun; “Gençlerimiz, bizim geleceğimiz, istikbalimiz ve Türkiye Cumhuriyeti’nin sarsılmaz emanetçileridir. Bu nedenledir ki Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu cumhuriyeti, Türk gençlerine emanet etmiştir. Gençlerimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Türk Milleti’ne karşı görev ve sorumluluklarını en güzel ve başarılı bir şekilde yerine getireceklerinden hiçbir zaman kuşku ve şüphemiz olmamıştır. Başta Konacıklı gençlerimiz olmaz üzere Bodrum Yarımadası’nda yaşayan gençlerimiz ile vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken, Cumhuriyetimizi kuran Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.





 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.