Bodrum Gündem

Konacıkta Elektrik Direkleri Kaldırıldı..

Konacık Belediyesi ve Aydem işbirliğinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan elektrik hatları güçlendirilerek, elektrik direkleri kaldırma çalışmaları tamamlandı.

Konacıkta Elektrik Direkleri Kaldırıldı..
25.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

Konacık’ta Elektrik Direkleri Kaldırıldı…

 


Order Tadalafil

Konacık Belediyesi ve Aydem işbirliğinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan elektrik hatları güçlendirilerek, elektrik direkleri kaldırma çalışmaları tamamlandı.


get Naltrexone Promethazine without prescription  


Bodrum Gündem Haber


Konacık’ta, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen “Yerinde Yenileme ve İyileştirme” çalışmaları kapsamında yüksek gerilim hatları güçlendirilip, elektrik direkleri ise tek tek söküldü.


 


Konacık Belediyesi ve Aydem işbirliği ile Konacık Beldesi’nde geçen ay başlatılan çalışma kapsamında, yüksek gerilim hatları güçlendirilerek, yeraltına alınmasının ardından havai hatların bağlı olduğu elektrik direklerinin de sökülme çalışmaları tamamlandı. Yapılan bu çalışma ile belde de toplam 2,5 km hat yer altına alındı ve elektrik direkleri de kaldırıldı.


 


Geçen ay başlatılan çalışmaların sonuna gelindiğini ifade eden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi.


 


“Bu çalışma ile anayol güzergâhımızdaki yüksek gerilim elektrik direklerinin tamamı kalkmış olacak. Elektrik direklerinin ciddi bir görüntü kirliliği yaptığı malum. Artık anayol kenarındaki alışveriş merkezlerimizin, mağazalarımızın önünde böyle bir kirlilik söz konusu olmayacak. Dolayısıyla da akım güçlendirilmesi de yapılmış olarak inşallah elektrik kesintileri de yaşanmayacak. Bu çalışmalarda bizlere destek veren Aydem Müdürümüz Sefa beye, Aydem il müdürümüz Ahmet beye çok teşekkür ederim. Gerçekten çok ciddi bir ihtiyaçtı. Yapılan bu çalışma ile birlikte cephe düzenlemeleri de beraberinde gelecek ve Konacık daha modern bir hale kavuşacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.