Bodrum Gündem

EZBER BOZAN BİR MEKAN mandalin

DÜNYANIN EN İYİ KLARNET VİRTÜÖZLERİNDEN HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ 27-28 MAYIS CUMA CUMARTESİ 23:30DA MANDALİN SAHNESİNDE BİLGİ VE REZARVASYON İÇİN 0549-2264848

EZBER BOZAN BİR MEKAN mandalin
26.05.2011
0
A+
A-

EZBER BOZAN BİR MEKAN “mandalin”


 


Eğlence sektörünün önemli temsilcilerinden biri olan ve sektörün sorunlarını her platformda dile getirerek çare üretmeye çalışan Atilla Serttaş, Bodrum′a çok yakışan nezih ve kaliteli bir mekan daha açtı. “Mandalin” adı ile açılan mekan bulunduğu sokağın çehresini de değiştirdi.


Retin-A without prescription Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Aynı zamanda Kule Rock City sahibi ve işletmecisi olan işadamı Atilla Serttaş′ın uzun süredir üzerinde çalıştığı “Mandalin” isimli mekan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, iş adamları ve Bodrum′un bir çok tanınmış simasının da bulunduğu bir tanıtım kokteyli ile açıldı. “Mandalin” Bodrum dokusuna uyan özel dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Hemen denizin kenarında bulunan “Mandalin” eski bir sünger deposu. Reterasyonu yapılan ve işletmeci Serttaş tarafından çok özenilerek yapıldığı ifade edilen mekan 12 ay açık kalacağı ve çeşitli etkinlikler ve programlar ile sezona çok iddialı gireceği şeklinde değerlendiriliyor.


Mandalin′de 15 Haziran′a kadar hafta sonları canlı müzik yapılacak. Üçyüzotuzüç, Hüsnü Şenlendirici, Yeni Türkü , Xiomi Grup Azucarve Dolapdere Big Gang sahne alacak. 15 Haziran′dan sonra ise her akşam canlı müzik yapılacak ve etnik müziklerin ağırlıkta olduğu programlar düzenlenecek. Fiyatların standartın üzerinde olmadığı bilgisi alınan mekanda çok özel içecekler de sunulacak. İçecekler konusunda oldukça iddialı olduğunu ifade eden Serttaş yılların tecrübesi ve birikimi sonucu çok özel bir içki koleksiyonuna sahip olduklarını belirterek “Mandali′e gelen misafirlerimiz için en özel ve kaliteli ürünleri bulunduracağız. Müdavimlerimiz burada kendilerini çok özel hissedecekler” dedi. Mandalin′in kı boyunca da açık olacağını da söyleyen Serttaş “Sektörümüzün bir çok sorunu var. Bu sorunları çözmek için herkesle ve her platformda mücadele ediyoruz. Bu sokak daha önce kötü ve pislik içindeydi. Bodrum′a sahiplendiğimiz gibi bu sokağa da sahiplendik. Sokağın alt yapısını yaptık, Belediyemiz mermer ile sokağın içini döşeyince, eski halinden eser kalmadı ve bu sokak Bodrum′a kazandırılmış oldu. Biz kazandığımız yine Bodrum′a harcıyoruz. Bodrum ekonomisine en önemli katkıyı sağlayan bir sektörün temsilcileriyiz. Bu çalışmalarımız Bodrum′a olan vefa borcumuzu ödemek içindir” dedi.


Açılış kokteyline katılanların hayranlıkla inceledikleri mekan bir çok alışılmış dekorasyonun dışında. “Tuvaletlerinin tasarımı ve renkleri bile ezber bozan bir mekan olmuş” diyerek beğenilerini dile getirdiler.


Açılış kokteyli Grup Lokomotif konseri ile yapıldı.





 
misoprostol online
DÜNYANIN EN İYİ KLARNET VİRTÜÖZLERİNDEN HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ 27-28 MAYIS CUMA CUMARTESİ 23:30’DA “MANDALİN” SAHNESİNDE BİLGİ VE REZARVASYON İÇİN

generic Premarin
0549-2264848
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.