Bodrum Gündem

Kocadon CHP ye Hedef Gösterdi: YÜZDE 85 OY… (VİDEO HABER)

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarını tanıtmak üzere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonu ziyaret eden CHP Milletvekili adaylarına hedef gösterdi CHP oyları en az yüzde 85 olmalı dedi.

Kocadon CHP ye Hedef Gösterdi: YÜZDE 85 OY… (VİDEO HABER)
27.05.2011
0
A+
A-


 

 

Kocadon Hedef Gösterdi:

CHP Yüzde 85 Oy Almalı…

order Ventolin

  buy vardenfil


Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarını tanıtmak üzere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.  generic Retin-A Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret eden CHP Milletvekili adaylarına hedef gösterdi CHP oyları en az yüzde 85 olmalı dedi.





Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum sokaklarında esnaf ile adaylarını bir araya getirirken çeşitli kurum ve kuruluşları da ziyaret ediyorlar.


CHP Milletvekili adayları Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaretleri sırasında Kocadon’un net olarak “Bizim Bodrum’dan adayımız yok. Beyler Hocamız var bir tek o da 2.sıra. Zaten Demokratların yüzde iki alması bile büyük başarıdır. Tam olarak söyleyemiyorum ama CHP’nin yüzde 85 oy alması gerekir. Yüzde elliler filan başarı değil, başarısızlıktır” dedi.  Toplantı salonunda kısa bir sessizlik olmasının ardından Kocadon “Olur, olur” diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.


Başkan Kocadon’un evlatlarının doktoru olarak bilinen Prof.Dr.Nurettin Demir ile yakın olması ve eşi Hülya Kocadon’un Nurettin Hoca için çalışmalar yaptığı alınan bilgiler arasında. Ziyaret sırasında başkan Kocadon tarafından telaffuz edilen yüzde 85 oy oranının Bodrum sokaklarında bugünlerde konuşulmaya başladığı bu oranın altındaki bir oyun başarısızlık olarak nitelenmesi gerektiği vurgulanıyor.





Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret eden CHP Milletvekili adayları Prof.Dr.Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan, Durmuş Ali Öztürk, yanında Fuat Acar, Dr.Kerim Cangır, Nilgün Cangır, Dr.Abdil Göçebe ve Hüseyin Anıl’da bulundu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.