Bodrum Gündem

Bodruma Gelen Hayalcilerin Ayağının Kesilmesi Gerek

CHP Muğla Milletvekili Adayları Prof.Dr Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan Bodrum Esnaf Kefalet Odası Başkanı Mustafa Danacıyı ziyaret etti.

Bodruma Gelen Hayalcilerin Ayağının Kesilmesi Gerek
30.05.2011
0
A+
A-

Aciclovir online

 
 
 
“Bodrum′a Gelen Hayalcilerin


buy Retin-A

Ayağının Kesilmesi Gerek”

CHP Muğla Milletvekili Adayları Prof.Dr Nurettin Demir ve  Ömer Süha Aldan Bodrum Esnaf Kefalet Odası Başkanı Mustafa Danacı’yı  ziyaret etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ziyaret esnasında CHP Muğla Milletvekili Adayları Prof.Dr Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan’ın yanı sıra CHP Bodrum  İlçe Örgüt Başkanı Durmuş Ali Öztürk, CHP Bodrum İlçe Örgütü eski başkanı Dr. Kerim Cangır ve CHP Bodrum Seçim Komisyonu başkanı Hüseyin Anıl’da hazır bulundu.

Esnaf Kefalet Odası Başkanı Mustafa Danacı, kendisini ziyaterete gelen milletvekili adaylarına sizin bize geliş nedeniniz belli dedi.  Danacı ama Bodrum’a gelen haycilerin ayağının kesilmesi gerek, burası daha fazla iş yeri kaldırmaz, mevcudu barındıramıyoruz diye dert yandı. Danacı bunun da ancak Ankara’dan alınancak resmi kararlarla mümnkün olabileceğini ifade etti. Danacı” Burada iş yeri açmak isteyen kişiler en ufak bir engelde hemen Ankara’daki tanıdıklarını devreye sokuyorlar. Ama bununla ilgili kanun olursa, Ankara’daki tanıdıkların da bir şey yapma lüksü kalmaz” dedi.   cheap Cialis Professional

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.