Bodrum Gündem

5. Pedesa Futbol Turnuvası Sona Erdi…

Konacıkta geleneksel hale getirilen 5.Pedasa Futbol Turnuvası sona erdi.

5. Pedesa Futbol Turnuvası Sona Erdi…
04.06.2011
0
A+
A-

 


 


5. PEDASA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ


Konacık’ta geleneksel hale getirilen 5.Pedasa Futbol Turnuvası sona erdi.


Bodrum Gündem Haber


Konacık’ta geleneksel hale getirilen ve yaklaşık iki buçuk aydır devam eden 5.Pedasa Futbol Turnuvası, Konacık Belediyesi Halı Saha Spor Tesisi’nde düzenlenen Sümela Market Spor ile Gümbet Spor arasından oynanan final maçı ile sona erdi.


 


Konacık Belediyesi Halı Saha Spor Tesisi’nde yaklaşık iki buçuk aydır devam eden 5. Pedasa Futbol Turnuvası’nda 15 takım galip gelmek için mücadele etti.  Düzenlenen 5. Pedasa Futbol Turnuvası’nda Sümela Market Spor ile Gümbet Spor arasından çekişmeli geçen final maçının berabere bitmesi sonucu süre uzatılarak, penaltılara gidildi. Çekişmeli geçen penaltıların sonrasında ise Gümbet Spor’a karşı 4-3 üstünlük ile Sümela Market Spor birinci olurken, Gümbet Spor ikinci ve Konacık Belediye Personeli’nin oluşturduğu Konacık Belediye Spor ise üçüncü oldu.


  get Naltrexone


Penaltıların sonrasında kazanan Sümela Market Spor oyuncuları büyük bir sevinç yaşadı.


 


Turnuvada dereceye giren ilk üç takıma Konacık Belediyesi Halı Saha Sorumlusu Serdar Korkmaz tarafından galibiyet kupaları verilerek, madalyaları takıldı.


Generic Paxil doxycycline online

 


Turnuva sonrası bir konuşma yapan Konacık Belediyesi Halı Saha Sorumlusu Serdar Korkmaz şunları ifade etti.


 


“Geleneksel hale getirdiğimiz 5.Pedasa Futbol Turnuvası’nı bugün sonuçlandırdık. Her yıl katılan arkadaşlarımız bu yıl yine turnuvamıza katıldılar. Son final maçını Sümela Market Spor ile Gümbet Spor takımı oynayarak, Sümela Market Spor birinci, Gümbet Spor da ikinci oldu. Üçüncü de bizim Konacık Belediyesi’nin personellerinin oluşturduğu Konacık Belediye Spor takımı oldu. Daha önce gerçekleştirdiğimiz turnuvalar gibi, bu yılki turnuvamızı da çok başarılı bir şekilde tamamladık. Bütün futbol severleri Konacık’a bekliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.