Bodrum Gündem

Gürece Akyarlar Yolu Tamam..

Yılmaz Algül; Duble yollar sayesinde trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 12 azaldı.

Gürece Akyarlar Yolu Tamam..
05.06.2011
0
A+
A-

 


 

Gürece Akyarlar Yolu Tamam…

Yılmaz Algül;


“Duble yollar sayesinde trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı %12 azaldı.”



Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ak Parti 12 Haziran seçimlerine az bir süre kala Bodrum’da yapılan yatırımları anlatmaya devam ediyor. Yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım yapıldığını ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Gürece’de kahveleri de dolaşarak vatandaşlara çalışmaları hakkında bire bir bilgi verdi.


Buy Cialis Professional
Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özdemir ve Turgutreis Belde Başkanı Ali Emre Tanrıverdi ile Gürece – Akyarlar köyü arasında ki 9,5 Km’lik yol çalışması ile ilgili olarak basına çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler verdi. Algül, Gürece-Akyarlar istikameti arasında ki 9,5 Km’lik mesafenin 5 Km’sinin ödeneğinin çıktığı ve yapımına başlandığı belirtti. AKP Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül,2002 yılından önceki 80 yıllık dönemde, Türkiye genelinde 6 bin100 kilometre duble yol yapıldığını belirterek “AK Partinin 8 yıllık iktidarı döneminde yaklaşık 14 bin kilometre duble yol yapıldı. Bir yılda trafik kazalarında kaybettiğimiz vatandaşlarımızın sayısı ortalama %12 azaldı” dedi.


BODRUM′A 1 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM GELDİ…

Gürece-Akyarlar köyü arasında yapımına başlanan duble yol çalışmasının bulunduğu bölgeye gelerek basın açıklaması yapan Algül, Ak Parti iktidarı sırasında sadece Bodrum’a gelen yatırımların yaklaşık 1 Milyar Doları bulduğunu söyleyerek “Yarımada da yaşayanları ve özelliklede turizm sektöründe hizmet verenleri yakından ilgilendiren sorunların başında yollardaki bozukluklar geliyordu. Bu sorunların giderilmesi yarımada da ulaşımın daha güzel ve konforlu yapılabilmesi için yaptığımız girişimler sonucunda Turizm Bakanlığı olaya el atmıştır. Onarım ve tadilat amacıyla Turizm yolu adı altında İl Genel Meclisine ödenek çıkarmaya başlamıştır ve böylelikle şu anda bulunduğumuz Gürece-Akyarlar köyü arasında ki 9,5 Km’lik yolun ve Torba-Yalıkavak arasında ki 12 Km’lik yolun yapımına başlanmıştır” buy Vermox dedi.


Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül ve beraberindeki heyet bölgedeki çalışmaları bir süre izleyerek bilgi aldı.

 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.