Bodrum Gündem

Pascal Nouma Yakında Numan Olacak..

ASMİN HOTELin davetlisi olarak Bodruma gelen BJKnin eski futbolcusu Pascal Nouma çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pascal Nouma Yakında Numan Olacak..
06.06.2011
0
A+
A-


 

 

Pascal Nouma Yakında Numan Olacak… get Diflucan buy prozac

ASMİN HOTEL’in davetlisi olarak Bodrum’a gelen BJK’nin eski futbolcusu Pascal Nouma çarpıcı açıklamalarda bulundu.






Orkun Türe/Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

5 yıl daha Türkiye’de kalması durumunda Türk vatandaşlığına geçeceğini ve isminin “Numan” olacağını söyleyen Pascal Nouma, Asmin Hotel’de hayranlarına imza dağıtarak bol bol fotoğraf çekildi.


Türkkuyusu Caddesinde sezona merhaba diyen  Asmin Hotel’in açılışına, yazar Cezmi Ersöz, AKP Kadın Kolları Başkanı Nural Dorman Altuğlu, BJK eski futbolcusu Pascal Nouma, Asmin Hotel İşletmecisi Birgül Gökşingöl Beylam, Hotel Müdürü Mehmet Karamanlı ve yaklaşık 100 davetli katıldı.


Bodrum Türrkuyusu Caddesi Ali Baba Sokak 1030/9 adresinde 1 dönümlük arazi üzerine kurulan ve turizm sezonuna merhaba diyen Asmin Hotel, 24 odası ve 8 personeli ile müşterilerini ağırlayacak. Açık havuzu, hamam ve saunaları ile misafirlerine hitap edecek olan Hotel, Bodrum merkezine yakın olmasıyla dikkat çekiyor. Asmin Hotel Müdürü Mehmet Karamanlı, Türk halkının yakından tanıdığı BJK eski futbolcusu Pascal Nouma ile birlikte açılışlarını gerçekleştirdiklerini belirterek “Dileğimiz Bodrum’da nitelikli Otelcilik yapmak, her şey dahile kesinlikle karşıyız, Hotelimiz Bodrum içinde ve her yere çok yakın mesafede, amacımız Asmin Hotel’i marka haline getirebilmek” dedi.


Acun Ilıcalı yakın arkadaşı, yeni bir proje olabilir….


Açılışa Asmin Hotel’in davetlisi olarak katılan ve DHA ve Bodrum Gündem Muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Fransız futbolcu Pascal Nuoma, 5 yıl daha Türkiye’de kalması durumunda Türk vatandaşlığına geçeceğini ve  isminin “Numan” olacağını belirterek “Beşiktaş buy Aciclovir   transfer sezonuna hızlı girdi yapılan transferler gerçekten çok yerinde özellikle Mustafa Pektemek’in takıma yararlı olacağını düşünüyorum” dedi. Futbolu bıraktıktan sonra TV programlarında boy gösteren Nouma,bu yönde kendisine yöneltilen sorulara ise, “Program ve TV yapımcısı Acun Ilıcalı çok yakın arkadaşım kendisi ile iyi işlere imza attık, yakında yine farklı  formatta yapılacak olan bir programda yer alabilirim” dedi. Türkkuyusu Caddesinde açılışı yapılan Asmin Hotel,yaz kış 12 ay boyunca müşterilerine hizmet verecek.


Samimi ve esprili hareketleri ile konukların ilgisini üzerinde toplayan Nouma hayranlarının gömleklerine bile imza attı. Kaldığı odadan açılıştaki konuklara ve gazetecilere kartal duruşu poz verdi. Nouma’nın ASMİN Otelin sahibi Birgül Gökşingöl Beylam’ın annesinin elini öperek yakınlık göstermesi taktirle karşılandı ve Türk kültürünü öğrenmiş şeklinde değerlendirildi.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.