Bodrum Gündem

Hüsnü Şenlendirici ve Yeni Türkü Bodrumda (VİDEO KONSER)

Hüsnü Bodrumu klarneti ile şenlendirdi, Yeni Türkü ise klasikleri Bodrum geceleri romantizmin doruklarına çıktı.

Hüsnü Şenlendirici ve Yeni Türkü Bodrumda (VİDEO KONSER)
08.06.2011
0
A+
A-


 
 
 
 
 

order Ventolin

 
 
 
Hüsnü Şenlendirici ve Yeni Türkü Bodrum’da
order Colchicine online Hüsnü Bodrumu klarneti ile şenlendirdi, Yeni Türkü ise klasikleri Bodrum geceleri romantizmin doruklarına çıktı.
 

Fatih Bozoğlu/Orkun Türe Bodrum Gündem
Geçtiğimiz ay Bodrum gecelerine farklı bir soluk getiren Atilla Serttaş tarafından turizme kazandırılan mekan Hüsnü Şenlendirici ve Türkiye′nin en köklü ve sevilen grubu Yeni Türkü′yü konuk etti.
“Mandalin Bar′da sahne alan Hüsnü Şenlendirici′yi yaklaşık 200 kişinin izlediği konserde dinleyenleri unutulmaz bir gece yaşadı. Üç saat boyunca sahnede kalan Şenlendirici sevilen parçaları klarneti ile seslendirdi ve dinleyenleri coşturdu. “Hasretinle yandı gönlüm”, “İstanbul İstanbul Olalı”, “Seni versinler ellere”, “Berivan”, “Ağır roman”, “Sevda” ve “Geri dön” gibi parçaları klarneti ile çalan Hüsnü Şenlendirici′ye hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Parçalarda tempo tutan ve yerinde duramayarak keyifli anlar yaşayan dinleyenler gönüllerince eğlendi.
Kaliteli Mekanda, Türkiye′nin en köklü ve sevilen Grubu Yeni Türkü… Buy Viagra
Türkiye′nin en köklü ve sevilen gruplarından olan Yeni Türkü, Bodrum′un yeni mekanların-dan olan “Mandalin” de 2 gün boyunca sevenleri ile buluştu. Bodrum′un en özel mekanı olmaya aday olan “Mandalin” iki gün süren Yeni Türkü konseri ile Bodrum′u raomantizmin doruklarına ulaştırdı. Yaklaşık 300 kişinin izlediği konsere, doluluktan dolayı giremeyenler oldu.
Bir çok tanınmış iş adamının da izlediği Yeni Türkü konserinde Bodrum′un ünlü simaları ve başkanları da vardı.
Mandalin sezon boyunca bir çok ünlü sanatçı ve grubu Bodrum′la buluşturacağı bildiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.