Bodrum Gündem

Agah Oktay Güner ve Beyler Koca BESİAD Üyesi İşadamları ile Buluştu..

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) geleneksel Perşembe toplantılarının seçimden önceki son toplantısına katılan, DP Muğla 1. ve 2. sıra Milletvekili adayları Dr.Agah Oktay Güner ve Beyler Koca ilginç açıklamalarda bulundular.

Agah Oktay Güner ve Beyler Koca BESİAD Üyesi İşadamları ile Buluştu..
09.06.2011
0
A+
A-

 


 


buy Ventolin online Agah Oktay Güner ve Beyler Koca BESİAD Üyesi İşadamları ile Buluştu…


Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) geleneksel Perşembe toplantılarının seçimden önceki son toplantısına katılan, Demokrat Parti Muğla 1. ve 2. sıra Milletvekili adayları Dr.Agah Oktay Güner ve Beyler Koca ilginç açıklamalarda bulundu.






Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) tarafından Vittoria restoran’da gerçekleşen toplantıya BESİAD Başkanı Cenk Sezgin, Muğla DP 2. sıra Milletvekili adayı Beyler Koca, Muğla DP 1.sıra Milletvekili adayı Dr. Agah Oktay Güner ve BESİAD üyeleri katıldı.


Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği BESİAD tarafından Perşembe toplantılarında daha önce sırası ile Ak Parti birinci sıra Muğla milletvekili adayı Ali Boğa, CHP birinci sıra Muğla milletvekili adayı Tolga Çandar ve MHP birinci sıra Muğla milletvekili adayı Mehmet Erdoğan konuk olmuşlar ve BESİAD üyesi işadamlarına kendilerini tanıtmış ve parti programlarını, projelerini anlatmışlardı.


BESİAD 12 Haziran genel seçimleri öncesinde Demokrat Parti milletvekili adayları Agah Oktay Güner ve Beyler Koca’yı konuk ederek işadamları ile buluşturdu.


 

ANKARA’YA DENİZ GÖTÜRECEĞİM…

Toplantıda konuşan Beyler Koca Bodrum’un kendisine sahip çıkması ve oy vermesini isteyerek, siyasilerin çoğunlukla yapamayacakları vaatlerde bulunduklarını belirtti. Koca, “Önüne gelen şunu yaparım bunu yaparım gibi boş vaatlerde bulunarak halkı oyalıyor. Ben de diyorum ki Ankara’ya denizi getiririm, elime su dolu bir kova alır Kızılay’ın merkezine koyarım. Böylelikle söylediğim havada kalmaz sözümü de tutmuş olurum” diyerek nükteli bir şekilde siyasetçileri eleştirdi. Demokrat Parti dışında hiçbir partini Bodrum’dan milletvekili adayı çıkartmamasını da eleştiren Koca “Sizden rica ediyorum, parti başkanlarınızın kulağına Yavuz Sulatan Süleyman gibi küpe takın. Bodrum’dan bir milletvekilini meclise gönderene kadar da çıkarmayı. Şimdi böyle bir fırsat var. Ben hepinizin milletvekili olmak için gitmek istiyorum. Benim o parti, bu parti ayrımı yapmadan Bodrum’daki herkese destek verdiğimi bilirsiniz. Bu çok önemli bir referanstır” diyerek oy istedi.








HÜSEYİN ANIL’DAN DESTEK SÖZÜ İSTEDİ… order Topamax

Toplantıya katılan ve CHP Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Anıl’a adaylığı sürecinde destek sözü verdiğini ve sözünü sonuna kadar tuttuğunu ifade eden Beyler Koca “Şimdi de Hüseyin Hocam’dan bana destek vermesi sözünü istiyorum” dedi. Hüseyin Anıl ise bu söylem karşısında sessiz kaldı.



GÜNER: MAKRO EKONOMİ DERSİ VERDİ…   How to treat erectile dysfunctiГ®n

Muğla Demokrat Parti 1.sıra Milletvekili adayı Dr. Agah Oktay Güner ise, Ankara’da 35 büyük alışveriş merkezinin bulunduğuna değinerek “Bu alışveriş merkezlerinin isimleri bile yabancı, peki bu merkezler yüzünden küçük esnafın hali ne olacak, bakkal battı, manav battı, bu duruma çözüm bulmak mutlaka şart. Bir Ülke için çok başarılı olan bir ekonomi stratejisi başka bir ülkenin sonunu getirebilir, adımları sağlam atmak gerek” dedi. Güner işadamlarının en önemli işinin muhasebe yapmak olduğunu vurgulayarak, her gün bilanço yapılması gerektiğini söyledi. Süleyman Demirel hükümetinde yaptığı görevleri anlatan Güner “Bu gün tütün ekemiyoruz, pancar ve şeker pancarı üretemiyoruz. Bütün bunlar ülke ekonomisini zora sokan kararlar ve uygulamalardır. Tek düzen muhasebesini bizim muhasebecilerimiz meydana getirdiler. ABD ve Avrupa bu sistemi alıp, bize 180 milyon dolara tekrar satmaya kalktılar. Ben o zaman bunun sakıncalarını Demirel’e çok gizli ibaresi ile bildirdim. Demirel’de bunu kabul etmedi ve devlet boşu boşuna borçlanmamış oldu” dedi.


Atatürk’ün yabancılara köylerden mülk satışı yapılmasını engelleyen yasa çıkarttığını, ancak bu dönemde bunun kaldırılarak yabancılara köylerden arazi satışlarının yapıldığını kaydederek, yabancıların artık köylerden araziler alarak ülkenin yer altı kaynaklarını kontrolleri altına aldıklarına da dikkat çekti.


İNAN KIRAÇ ve TÜSİAD’A RİSK ALDINIZ DENMESİ BİR TALİHSİZLİKTİR…


Başbakan Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta İş Adamı İnan Kıraç’ın CHP ile ilgili değerlendirmelerine “Risk Aldı” diyerek tepki vermesini de eleştiren Güner; “Üreten ve kazanan iş dünyasını karşınıza alırsanız sonuç kötü olur. Bu söz bir talihsizliktir. TÜSİAD benim bürokratlık dönemimde, hatta benim odamda kuruldu diyebilirim. Bu tür meslek ve sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışmak ve onların söylediklerini önemsemek, dikkate almak gerekir” dedi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.