Bodrum Gündem

CHP FETHİYE MİTİNGİNDE, CHP NİN İKTİDARI GÖRÜNDÜ…

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Fethiyedeki mitingde iktidar olmaları durumunda Fethiyenin il olacağı sözünü verdi. Fethiye mitingi 3 saat geciktiği halde hiç kimse mitingi terk etmedi. MHPli Belediye Başkanı bile çiçeklerle karşıladı…

CHP FETHİYE MİTİNGİNDE, CHP NİN İKTİDARI GÖRÜNDÜ…
09.06.2011
0
A+
A-

 


 


 

Anti Fungal

 


CHP FETHİYE MİTİNGİ, İKTİDARA GİDEN AYAK SESLERİ GİBİ KALABALIK ve COŞKULU GEÇTİ.


4 VEKİL TAMAM, 5′İ ZORLARIZ…

DR.ALİ ARSLAN HAZIRLANSIN YORUMLARI YAPILIYOR.

CHP FETHİYE MİTİNGİNDE

İKTİDAR GÖRÜNDÜ…

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Fethiye’deki mitingde iktidar olmaları durumunda Fethiye’nin il olacağı sözünü verdi. Fethiye mitingi 3 saat geciktiği halde hiç kimse mitingi terk etmedi. Yorumlar 4 vekil tamam, 5. vekili zorlarız şeklinde.




 

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fethiye mitingi 3 saat gecikmeyle başladı. Mitingin geç saatlere sarkmasına rağmen, meydanı dolduran binlerce partili sabırla ve eksilmeyen bir coşku ile Kılıçdaroğlu’nu bekledi. Bazı yaşlıların baygınlık geçirmesini “İnsanlar bayılana kadar bekliyorlar, bu iktidarın ayak sesi” diyerek yorumladılar. Cumhuriyet Meydanındaki miting sırasında yaşanan izdiham yüzünden bayılanlara hemen müdahale edildi.


Bekleyen yurttaşlara Onur Akın sürpriz yaparak, hem seçim için bestelediği şarkıları, hem de eski şarkılarından oluşan bir konser verdi. Konser sırasında CHP Muğla 1. sıra milletvekili adayı Tolga Çandar’da Onur Akın’a eşlik etti. Muğla’nın her ilçesinden yüzlerce araç konvoy halinde mitinge katılmak için sabahın erken saatlerinden itibaren yola düştüler. Bodrum’dan da 3 otobüs ve onlarca otomobil miting için konvoy yaparak Fethiye Mitingine gittiler.


MHP’li Belediye Başkanı Behçet Saatçı Çiçeklerle karşıladı…


Premarin

Kılıçdaroğlu′nu miting alanına gelişinde MHP′li Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, çiçeklerle karşıladı. Kılıçdaroğlu′nun bulunduğu otobüse miting alanına kadar meşale taşıyan partililer eşlik etti. Konuşması öncesinde Kılıçdaroğlu′na üzerinde, “Kılıçdaroğlu 48” yazan Fethiyespor forması ve atkısı hediye edildi. Seçime katılan siyasi partilerin Muğla milletvekili adaylarının büyük bölümünün Sakar altı ve Fethiye’li olması mitinge katılımı ve coşkuyu tetikleyerek, bir çok ilden bile daha kalabalık bir katılım oldu.

order cheap Cialis

Kadınların hesabına 600 lira…

CHP Muğla Milletvekilleri Dr.Ali Arslan, Fevzi Topuz, Prof.Gürol Ergin’in yanı sıra milletvekili adayları, Tolga Çandar, Prof.Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan ve Mustafa Öztürk’ün de bulunduğu kalabalık bir gurupla 3 saat gecikmeyle kürsüye gelen Kılıçdaroğlu niçin geciktiğini kendisini bekleyen kalabalığa anlattı ve sabırla bekledikleri için teşekkür etti.  Kılıçdaroğlu konuşmasına Fethiye’yi il yapma sözü vererek başladı. Ardından iktidara gelmelerinin 3. ayında mazotu 1.5,-TL’ye indireceklerinin vaadinde bulundu. Kılıçdaroğlu üretimin önünde engeller olduğunu, her şeyin ithal edildiğini eğer önlem alınmazsa seçmenin de ithal edilebileceğini iddia etti. Aile sigortasıyla kadına güvence getirdiklerinin altını çizen Kılıçdaroğlu “ Kadının banka hesabına her ay 600 TL yatıracağız. Onun yoksulluğunu asla teşhir etmeyeceğiz. Onurlu bir birey gibi aylığını alacak. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek.′′ Dedi.


Başbakan Erdoğan’ı ekranlarda tartışmaya çağıdı…


Kılıçdaroğlu Fethiye’den Başbakan Erdoğan’a yüklenerek ”Korkuyor musun? Korkan adam başbakan olur mu? Gel senin istediğin yandaş televizyondan, senin istediğin gazetecilerle birlikte halkın karşısına geçelim. Hadi istiyorsan bütün Bakanlar Kurulunu da alıp gel karşıma” dedi


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu miting meydanında açılan bir pankarta ki “Irgala Kılıçdaroğlu Irgala, Ampul Düştü” yazısı için, “Ben AKP’yi bütün Türkiye’de silkeleyeceğim. Dallarını da silkelemek sizin göreviniz. CHP çöpte kağıt toplayanların da partisidir. CHP varsa, herkes için var” dedi.



Başbakan Erdoğan “candan” değil “camdan” konuşuyor…
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan′ın Bingöl′deki mitingine atıfta bulunarak  ′′Başbakan  doğal gazınız hayırlı olsun demiş. Bingöl′de doğal gaz yok ki. Niçin bunu söylemiş? Camdan okumuş. Büyük bir ihtimalle başka bir ilin konuşma metnini okumuş. Düşünün bir ülkenin Başbakanı Bingöl′de doğal gazın olmadığını bilmez mi?′′ dedi. Kılıçdaroğlu Türkiye’deki emeklilerin eğer isterlerse bir partiyi tek başına iktidara taşıyacak güçte olduklarını ifade etti. 
 

Kılıçdaroğlu Fethiye mitinginin ardından Ölüdeniz Belediyesi ile Bakırköy Belediyesi′nin ortak projesi olan “Her engelliye 1 hafta tatil” projesinin uygulandığı otele geçti.

 

Miting sonrası CHP′lilerin alanı temizlemeleri ise taktirle karşılandı, CHP anlayışının cevreye duyarlılığının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

 


 


 


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.