Bodrum Gündem

Bodrumda Son Söz: CHP 13 HAZİRANDA İKTİDAR..

12 Haziran Genel Seçimleri sürecindeki son mitingi Bodrum İskele Meydanında yapan CHP 13 Haziranda İktidarız, CHP Herkes İçin Var sloganı ile yaptı.

Bodrumda Son Söz: CHP 13 HAZİRANDA İKTİDAR..
11.06.2011
0
A+
A-


 

 

Bodrum’da Son Söz:

CHP 13 HAZİRAN’DA İKTİDAR…

12 Haziran Genel Seçimleri sürecindeki son mitingi Bodrum İskele Meydanında yapan CHP “13 Haziran’da İktidarız, CHP Herkes İçin Var” sloganı ile yaptı.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


get methotrexate 12 Haziran seçimleri için oylamanın başlamasına 12 saat kala CHP Bodrum’da İskele Meydanında son sözlerini söyledi. 13 Haziran sabahı CHP’nin iktidara geleceğini söyleye Durmuş Ali Öztürk mitinge katılanları “Demokratların Anavatanı, Cumhuriyetin Kalesi Bodrum Merhaba” şeklinde selamladı. Yaklaşık 50 kişiden oluşan gençler ve kadınlardan oluşan CHP t-shirt’lü partilileri de sahneye alarak konuşmasını sürdüren Öztürk Tangör Kaygusuz’u Cumhuriyet kadını ve CHP’nin en çalışkanı diyerek sahneye çağırdı.


CHP İlçe Yönetimi, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, 11 İlçenin Belde başkanları, eksiksiz tam kadro Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Yalıkavak Belediye Başkan Vekili Nevcihan Özcan ve Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Muğla Baro Başkanı Mustafa İlker Gürken, CHP İlçe eski Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldılar.


İskele meydanını dolduran coşkulu kalabalık önce müzik grubu ile türküler söylediler. Sonra konuşmalara geçildi. İlk sözü alan İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk’ün “Demokratların Anavatanı, Cumhuriyetin kalesi Bodrum Merhaba” diyerek selamlaması coşku ile alkışlanırken, DP’lileri ve eski ANAVATAN Partililerin oylarını istediklerinin bir mesajı olarak algılandı.



Xenical order


esomeprazole price ONLARIN YOLSUZLUKLARINI ÇIKARMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

Ömer Süha Aldan ise konuşmasında AKP Hükümetinin yolsuzlukları ile mücadeleye devam edeceklerini belirterek “CHP İktidarında onların tüm yolsuzluklarını ortaya çıkartarak hesap soracağız” dedi. Aldan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek’in de AKP sözcüsü gibi konuştuğunu, bazı medya kuruluşlarının neden sürekli ona söz verdiğini de anlamadığını söyledi.


MUĞLA ve BODRUM’A HİZMET İÇİN ANKARA’YA GİDECEĞİZ…  


CHP Muğla 1. sıra milletvekili adayı Tolga Çandar ise Muğla ve Bodrum’a hizmet için Ankara’ya gideceğini vurgulayarak, sorunların duyurulması için sizlerin dili, çözüm içinde hizmetçiniz olacaklarını kaydetti. Ekonomik büyüme ve işsizlik sorunlarına da değinen Tolga Çandar 12 Haziran’da da iktidar olacaklarını söyledi. Çandar “Örgütlü olan tüm sektörlerin Ankara’daki sözü olacağız ve sorunlarının çözümünde canımızı dişimiz takarak çalışacağız.” Diyerek sürdürdüğü konuşmasında özellikle turizm sektörünün çok sorunu olduğunu ve özel çalışmalar ve projeler hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.