Bodrum Gündem

Gündoğan Belediye Başkanı Bilgi, En Başarılı Belde Belediye Başkanı Seçildi…

Gündoğan belediye başkanı İbrahim Bilgi Times dergisi ve Mebus Haber Dergisi tarafından verilen hizmet ödüllerinde yılın belediye başkanı seçildi. Bilgi ödülünü Ankarada düzenlenen tören ile aldı.

Gündoğan Belediye Başkanı Bilgi, En Başarılı Belde Belediye Başkanı Seçildi…
11.06.2011
0
A+
A-

Bodrum Gündem Haber


Gündoğan beldesinde üç dönemdir belediye başkanlığı yapan, İbrahim Bilgi Time Dergisi ve Mebus Haber Dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen “Yılın Hizmet Ödülleri′nde en başarılı belde belediye başkanı seçildi.


Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile bilinen Time Dergisi ve Mebus Haber Dergisi okurlarının www.timedergisi.com ve


www. mebushaberdergisi.com internet sitesine gönderdiği elektronik postalar ile yılın devlet adamını, siyasetçisini, milletvekillerini, bürokratlarını, valilerini, belediye başkanlarını, işadamlarını ve gazetecilerini belirledi.



Pazar günü Ankara′ daki Akar Internatıonal Hotel′de gerçekleştirilen ödül töreninde Time Dergisi ve Mebus Haber Dergisi yılın enlerini ödüllendirdi.


Başbakan  Erdoğan Yılın Devlet Adamı…

Başbakan Recep Tayip Erdoğan yılın devlet adamı ödülüne layık görüldü. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Devlet Bakanı Faruk Çelik′te yılın başarılı bakanı ödülüne layık görüldü.


Ödül töreninde Meclis′te en çok kanun teklifi veren Milletvekili Faruk Septioğlu ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Bitlis Milletvekili Cemal Taşar yılın milletvekili ödülü hak kazananlar arasında yer aldı.


Yılın başarılı siyasetçiler arasında İstanbul Milletvekili Aday Adayı Erhan Vergili, Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir ve Zonguldak Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı yılın siyasetçi ödülünü aldılar.


Yılın başarılı bürokratları arasında Başbakanlık Gümrük Müsteşar Yardımcısı Neşet Akkoç, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sadettin Sabaz, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Kültür Turizm Müdürü Doğan Acar, Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Niğde Defterdarı Cabir Döner, Kırıkkale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet öncel, Urfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Müdürü Halil Kaşaltı yılın başarılı bürokratlar ödülünü aldılar. Buy cheap Lasix


Bilgi En Başarılı Belediye Başkanları Arasında…


Yine yılın başarılı belediye başkanları da unutulmadı. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Karaağaç Belediye Başkanı Arif Efetekin, Muğla Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Cebi, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara ödüle layık görüldü.


Ödül töreninde sivil toplum örgütlerinden İdareciler ve Bürokratlar Birliği Başkanı Yücel Can, tüm Karadeniz İlleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Halıcıoğlu ödüle layık görülürken tiyatro sanatçısı Yılmaz Yöndem de en iyi tiyatrocu ödülüne layık görüldü.


Geleneksel hale gelen ödül töreninde “Yılın Başarılı Siyasetçisi” Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak olurken, “Yılın Milletvekilleri” ödülü de MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, AKP Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, AKP Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, AKP Bitlis Milletvekili Cemal Taşar′a verildi. Törende, “Yılın Başarılı Basın Mensubu” ödülünü ise ANKA Haber Ajansı Haber Müdürü Ömür Üzelce, Beyaz TV Haber Genel Yönetmeni Latif Şimşek, Olay TV Ankara Temsilcisi Mehmet Çatakçı, Kanal 24 Ankara Temsilcisi Yaşar Taşkın Koç, Anayurt Gazetesi Haber Müdürü Saniye Doğukan, Kanal A Televizyonu “Dünden Yarına” Programı Yapımcısı Cüneyt Polat, Domates suyu Haber magazin sitesi köşe yazarı Başak Dursun, Kırıkkale Gerçek Gazetesi Sahibi Av. Halis Biçer aldı. treat breast cancer


Ödül alan iş adamları arasında Modalife Yönetim Kurulu Başkanı Vasfi Tonga ve Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Aygün Cerrahi Aletler Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Aygün, Monomedical Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Güveli, HDS İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akça, Arzakçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Arzakçı, Hazar Isı Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tuncel ödüle layık görüldü.


Belde Halkının Emeği Var…


Yılın Belde Belediye Başkanı seçilen Bilgi′ye plaket ödülünü Bitlis Ak Parti Milletvekili Zeki Ergezen verdi. Bilgi ödülü beldesi ve Bodrum adına aldığını belirterek “Üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Amacımız beldemize, ilçemize ve tabiki ülkemize en iyi, en kaliteli hizmeti vermek, belde yaşayanlarının modern ve çağdaş bir toplumda yaşamalarını sağlamak. Aldığımız ödülde çalışma arkadaşlarımın ve belde halkımın büyük emeği var” dedi.






doxycycline online


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.