Bodrum Gündem

Ak Parti İlçe Başkanı Algül Hedefimize ulaştık, Bodrumda Yüzde 50 Oy Artışı Sağlanmıştır VİDEO RÖPORTAJ

12 Haziran Genel Seçimleri sonuçlarının belli olmasının hemen ardından, 13 Haziranın ilk saatlerinde Bodrum Gündem okurları için bir açıklama yaptı…

Ak Parti İlçe Başkanı Algül Hedefimize ulaştık, Bodrumda Yüzde 50 Oy Artışı Sağlanmıştır VİDEO RÖPORTAJ
14.06.2011
0
A+
A-






buy methotrexate

 


 


 


Ak Parti İlçe Başkanı Algül


“Hedefimize ulaştık, Bodrum’da Yüzde 50 Oy Artışı Sağlanmıştır”


12 Haziran Genel Seçimleri sonuçlarının belli olmasının hemen ardından, 13 Haziran’ın ilk saatlerinde Bodrum Gündem okurları için bir açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Türkiye’de % 49.9, Bodrum’da da % 22 oy oranı almanın verdiği rahatlıkla, Bodrum için hizmetlerin devam edeceğini söyledi.



Propranolol 80mg


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


12 Haziran Genel Seçimleri sonuçlarının belli olmasının hemen ardından, 13 Haziran’ın ilk saatlerinde görüştüğümüz Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül CHP oylarının yüksek olmasının hizmetleri ve yatırımları aksatmayacağını söyledi. Seçim sonuçlarının beklenildiği oranlarda olduğunu ve Bodrum’da hedefledikleri % 50 oy artışını sağladıklarını da ifade eden Algül Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bodrum’da başarılı bir sonuç aldığını ve CHP’lileri de kutladığını sözlerine ekledi.


Bodrum Ak Parti İlçe binasına gelen partililerin seçim sonuçlarından dolayı mutlu oldukları ve İlçe Başkanı Algül ve yöneticileri kutlamak için sıraya girdikleri gözlendi. İlçe binasında ise yoğun sevinç gösterileri yerine, sakin bir hava hakimdi. Kutlamaların sakin olması ile ilgili olarak “Biz hizmete devam etmek için milletimizden tekrar yetki istedik ve milletimiz teveccüh göstererek tekrar bize yetki verdi. Bu sadece bizim değil, milletimizin kazancıdır” şeklinde değerlendirdiklerini ifade ettiler.


Başkan Algül üzerine basarak sorduğumuz, Bodrum’da CHP oylarının yüksek oranda çıkmasının, Bodrum’a hizmetlerin ve yatırımların duracağı veya azalabileceği kaygısı olmalı mı? sorumuza “Kesinlikle Bodrum’a yada başka bir yere kırgınlığımız olmaz, oy veren veya vermeyen her yere hizmetlerimiz ve yatırımlarımız sürecektir” şeklinde cevapladı. cheap Topamax


YEREL SEÇİMLERE BU GÜNDEN İTİBAREN ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ…


Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül Yarımada’da dah önceki dönemlere göre Ak Parti’ye bakış açısının değiştiğini ve olumlu bir hava olduğunu vurguladı. Algül “Bu günden itibaren önümüzdeki Yerel Seçimlere çalışmaya başlayacağız. Biz Yarımada da her türlü çalışmanın içinde yer alacağız, kırıcı olmayacağız ve ortamı germeyeceğiz” dedi.


YARIMADADA DENGELER DEĞİŞTİ…


Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti ve MHP merkezde ve beldelerde Belediye Başkanlıklarını kazandıklarını ve Ak Partinin buralarda üçüncü yada dördüncü sırada yer aldığını ifade ederek “Bu seçimde tüm beldelerimizde ikinci parti olduk. Konacık biliyorsunuz MHP’nin kalesi konumunda. Konacık’ta MHP bin 385 oy almıştır, Ak Part ise bin 642 oy almıştır. Yüzde 30 oy oranına sahip olmuştur. Bu artık şunu ifade ediyor. Biz artık Konacık’ta  ve diğer beldelerde çok iddialı bir şekilde hazırlanacağımızın delaletidir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.