Bodrum Gündem

Murat Özkeskin Toprağa Verildi..

Bir süreden beridir rahatsız olan ve bugün vefat eden, Gazeteci Zeki Özkeskinin kardeşi Murat Özkeskin, son yolculuğuna uğurlandı.

Murat Özkeskin Toprağa Verildi..
14.06.2011
0
A+
A-

Buy Prozac Murat Özkeskin Toprağa Verildi…


Bir süreden beridir rahatsız olan ve bugün vefat eden, Gazeteci Zeki Özkeskin’in kardeşi Murat Özkeskin, son yolculuğuna uğurlandı. Order Retin-A


Bodrum Gündem Haber


Bodrum’un tanınmış ailelerinden  terzi İbrahim Özkeskin ile  İkbal  Özteskin’in evladı, gazeteci Zeki Özkeskin’in kardeşi Murat Özkeskin bu gün (13 Haziran 2011) kalp yetmezliğine bağlı olarak vefat etti. Murat Özkeskin, bir süreden beri Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımdaydı.


Atatürk caddesindeki, Uğur caminde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına ailenin yakın dostları ve tanıdıkları katıldılar. Cenazeye törenine katılanlar arasında, Zeki Özkeskin’in meslektaşları gazeteciler, CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, MHP Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Cengizhan Sancar, Muğla CHP İl Genel Meclisi üyeleri, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum eski Belediye Başkanlarından Mazlum Ağan, İl Genel Meclisi wski Başkanı Zeki Köylü, CHP eski İlçe Başkanları, STK temsilcileri de vardı.

Straterra online buying
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.