Bodrum Gündem

Bodrumda Seçim Bitmez..

CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk bu gün düzenlediği basın toplantısında Bodrumda seçimlerin bitmeyeceğini ve şimdiki hedeflerinin Bodrumdaki 11 Belediyeyi de CHPli yapmak olduklarını ifade etti.

Bodrumda Seçim Bitmez..
16.06.2011
0
A+
A-


 
 
 
Bodrum’da Seçim Bitmez…

 

 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk bu gün düzenlediği basın toplantısında Bodrum’da seçimlerin bitmeyeceğini ve şimdiki hedeflerinin Bodrum’daki 11 Belediyeyi de CHP’li yapmak olduklarını ifade etti.

 

Çiçek-Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

12 Haziran Seçim değerlendirmesi için düzenlenen toplantıya bu seçim sürecinden kendilerine destek olan ve emek harcayan her kese teşekkür eden başkan Öztürk “Demokrasinin sonucu AKP tekrar iktidar olmuştur.  Bizim de yapacağımız sadece buna saygı duymaktır.  CHP Bodrum örgütü olarak bir destan yazdık, bir tarih yazdık. Bunda katkısı olan yarımadada yaşayan bütün yürekli yiğitlere, cumhuriyet sevdalısı yarımadada yaşayan herkese binlerce kere teşekkür ediyorum. Bu sonuç Bodrum’a çok yakıştı. Bodrum cumhuriyete sahip çıkma noktasında her zamanki gibi üzerine düşeni yapmıştır. “ dedi. Öztürk seçim sürecinde kendilerine destek olan kadın kollarından, gençlik kollarına, belde başkanlarına kadar herkese tek tek teşekkür etti. Öztürk özellikle kadın kollarının referandum çalışmaları biter bitmez ertesi gün tekrar ev ev dolaşarak çalışmaya başlamalarından  dolayı kadınlara ayrıca teşekkür etti. Durmuş Ali Öztürk İl Genel Meclisi üyelerinden seçim çalışmaları döneminde büyük faydalarını gördüklerini, gittikleri her köy ve beldede İl Genel Meclisi üyeleri sayesinde müthiş bir saygıyla karşılandıklarını söyledi.

 

Öztürk” Adalet ve Kalkınma Partisi iki bölgede oy kaybetmiştir. Birincisi merkezde Bodrum’da, ikincisi kırsalda. Bunda örgüt olarak çalışmamızın da katkısı var ama özellikle kırsalda AKP’nin oy kaybetmesinin ve Cumhuriyet Halk Partisinin oy oranının %62’ye çıkmasını İl Genel Meclisi üyelerinin muhteşem çalışmalarına borçluyuz. Kendilerine teşekkür ederiz.  AKP’nin en yoğun oy aldığı kesimler kırsal kesimlerdi. Biz bu dönemde özellikle kırsaldaki çalışmalarınızı yoğunlaştırmıştık.”dedi.

 

AKP’nin kendinden olmayan belediyelerin elini kolunu bağlama politikası izlediğini, özellikle CHP’li belediyeleri kıskaca alma politikası sonucunda belediyelerin ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade etti. Öztürk” Sevindirici olan şudur; orada yaşayan vatandaşlarımızın da belediyelerin ne denli zor şartlarda hizmet üretmeye çalıştığını tespit etmeleri ve tercihlerini de CHP’den yana kullanmış olmalarıdır. Özellikle Turgutreis ve Bitez belediyelerinin yerel hizmetleri yeterince yapamamalarından dolayı sıkça şikayet alıyorduk. Ancak vatandaşlarımızın belediye bütçesinin üç katı borçla devir alınan belediyelerin ancak o derece iyi yönetilebildiklerini tespit etmeleri mutluluk vericidir. İki belediyeyle ilgili özel bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Bitez ve Turgutreis’i geçen dönem yöneten gurupların yerel seçimleri unutamayarak, yerel seçimlerin acısını, intikamını bu seçimde çıkarmaya çalıştıklarını özellikle hissettim.Turgutreis’te Ali Server Yazgan ve gurubu AKP’ye geçmiştir, keza Bitez’de Remzi beyin gurubu da AKP’ye çalışmıştır.” Dedi.  Öztürk daha öncede  CHP’nin en  büyük oy oranına kırsalda ulaşmıştığını, bunlardan birisinin %80’lik oranla Çömlekçi köyü, diğerinin de 220 CHP, 15 AKP ve 7 MHP oyuyla  %90’lık oranla Kumköy’de yakalandığına dikkat çekti. Öztürk” Siyasetçi bazen susar, siyaseten alınan sonuçlar konuşur. Alınan bu sonucunda bazı siyasi arkadaşlara iyi bir cevap olduğunu da düşünüyorum. Sanıyorum bundan alınması gereken özel ve önemli bir ders vardır.”dedi.

cost of Strattera

 

Durmuş Ali Öztürk “Seçim hiçbir zaman bitmez. CHP Bordum örgütü olarak bundan sonraki hedefimiz önce Bodrum Belediyesi olmak üzere 11 Belediyeye bugünden taliptir. 11 Belediyenin 11’ni de önümüzdeki seçimde Cumhuriyet Halk Partisi alacaktır. Bunu da başaracak nitelikte ve yetenekte bir örgütüz. Bunu söylerken hiç kimse çalı dibi eşelemesin. CHP’li belediyelerin doğru yaptığı her çalışmada önce CHP olacaktır. Ama yanlış yaptığı her icraatın da karşısında önce CHP olacaktır.”

 

Durmuş Ali Öztürk yaklaşık 2-3 aydır Bodrum’da çevreye duyarlı örgütlere ve derneklere manavların önündeki yeşil alanın yıkılıp otopark yapılması hakkında ne düşündüklerini çok merak ettiğini, eğer bu  konuda bir şey yapacaklarsa CHP örgütü olarak  arkalarında olmayı teklif ettiklerini söyledi. Öztürk” Şu ana kadar ben böyle bir duyarlılık göremedim. Ben CHP İlçe başkanı olarak soruyorum Bodrum Belediye başkanına; Bodrum’un göbeğindeki küçücük yeşil bir alanı yıkıp, tarumar edip otopark yapınca vicdanın sızlamadı mı? Bodrum’da evet otoparka ihtiyacımız var, ama önce yeşil alana ihtiyacımız var. Bu nasıl bir şehircilik  anlayışıdır ki bir kentin göbeğindeki küçücük bir yeşil alanı yıkıyorsunuz otopark yapıyorsunuz? Çevreci arkadaşlarımızdan özellikle ısrar ettim, rica ettim ; siz eylem başlatırsanız ben CHP ilçe başkanı olarak yanınızda ve arkanızda olacağım. Çünkü Bodrum Belediyesinin her iyi çalışmasının yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Gelecekteki seçimlerde 11 belediye ve 5 İl Genel Meclisi üyesiyle Bodrum’un gönderine CHP bayrağını hep beraber dikeceğiz. “ dedi.

Lasix no prescriptionbuy Viagra online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.