Bodrum Gündem

En Baba Tavlacılar Gümüşlükte..

Gümüşlük Belediyesinin düzenlediği Babalar Günü Tavla Turnuvası yapıldı. Gümüşlük Yalı Mevkiinde Belediye Çay Bahçesinde gerçekleşen etkinlikte 42 usta tavlacı kıyasıya yarıştı. Saat 13.00 de başlayan etkinlik 17.00 ye kadar sürdü.

En Baba Tavlacılar Gümüşlükte..
21.06.2011
0
A+
A-


 

 

 

En “Baba” Tavlacılar Gümüşlük’te…

 


Gümüşlük Belediyesi’nin düzenlediği Babalar Günü Tavla Turnuvası yapıldı. Gümüşlük Yalı Mevkiinde Belediye Çay Bahçesinde gerçekleşen etkinlikte 42 usta tavlacı kıyasıya yarıştı. Saat 13.00 de başlayan etkinlik 17.00 ye kadar sürdü.


Bodrum Gündem Haber


Geçen yıl birincisi gerçekleştirilen etkinlik, bu yıl çok sayıda tavlacının katılımına sahne oldu. Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE’nin de katıldığı yarışmanın birinciliğini, geçen yılın da birincisi olan Halil AYSU aldı. Bodrum’un renkli gazetecilerinden Bodrum Gündem’in sahibi Fatih BOZOĞLU’nun üçüncü olduğu turnuvanın ikinciliğini Türkiye Tavla Şampiyonlarından Süleyman EKŞİ aldı. cheap Valtrex



 


Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE “Geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız Babalar Günü Tavla Turnuvasının bu yıl ikincisini gerçekleştirdik. Görüyorum ki katılım oldukça fazla. Bu da gösteriyor ki doğru bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Tavla Türklerin hem çok sevdiği hem de oynamaktan keyif aldığı bir oyun. Gelecek yıl etkinliği 2 güne yayarak yapmayı planlıyoruz. Ben hem birinci olan yarışmacıyı hem de centilmence yarışan tüm yarışmacıları kutluyorum. Gelecek yıl herkesi Tavla Turnuvamıza bekliyoruz” dedi.


order Prozac online   buy plan-b

Turnuvada birinci ve ikinciliği alan yarışmacılara sedef işlemeli tavla armağan edildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.