Bodrum Gündem

Balbay ve Haberal Tahliye Edilmiyor..

12 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde İzmirden CHP Milletvekili seçilen Mustafa Balbay ve Zonguldaktan CHP Milletvekili seçilen Mehmet Haberalın tahliye talepleri oyçokluğuyla reddedildi.

Balbay ve Haberal Tahliye Edilmiyor..
23.06.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


Dapoxetine on line  


Balbay ve Haberal Tahliye Edilmiyor…


order Clonidine 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde İzmir’den CHP Milletvekili seçilen Mustafa Balbay ve Zonguldak’tan CHP Milletvekili seçilen Mehmet Haberal’ın tahliye talepleri oyçokluğuyla reddedildi.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili seçilen Ergenekon davası sanıkları Gazeteci Mustafa Balbay′ın ve Prof.Mehmet Haberal’ın tahliye taleplerine ilişkin karar açıklandı. 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Köksa Şengün karara şerh koymasına karşın tahliye talepleri reddedildi.


Telefon ile görüştüğümüz Gazeteci Yazar Ümit Zileli “Böyle bir sonuç beklenmiyordu. Şimdi CHP’nin tavrını ve yapacaklarını beklemek gerekiyor. Sağduyulu hareket etmek şu an çok önemli” dedi. Bu gece saat 23:15’de Kanal Türk Televizyonunda bir programa katılacağını o saate kadar sonuç ile ilgili detayların daha belirgin olacağını sözlerine ekledi.




Egenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma savcıları Nihat Taşkın ve Mehmet Ali Pekgüzel, Gazeteci Balbay′ın ve Prof Haberal’ın tahliye isteklerinin reddedilmesi yönünde görüş bildirmişti. Savcılığın görüşü üzerine Mahkeme Başkanı Köksel Şengün′ün şerhine karşın tahliyeler reddedildi.

valacyclovir online Şimdi Cumhuriyet Halk Partisinin tavrı ve yapacaklarının ne olacağı bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.