Bodrum Gündem

45 Derecede Çeyiz Parası..

Kavurucu sıcaklarda aile ekonomisine katkı sağladıkları için büyük bir memnuniyetle çalışan kadınlar turistlerin de ilgi odağı oluyor.

45 Derecede Çeyiz Parası..
24.06.2011
0
A+
A-


metoclopramide online

 

 
Straterra online buying
 

45 Derecede Çeyiz Parası…

Kavurucu sıcaklarda aile ekonomisine katkı sağladıkları için büyük bir memnuniyetle çalışan kadınlar turistlerin de ilgi odağı oluyor. misoprostol no prescription


Bodrum Gündem Haber


Gündoğan Belediyesinde geçici işçi olarak çalışan Milaslı genç kızların 45 derece sıcak altında kaldırım ve binaları boyayarak para kazanıp çeyiz hazırlığı yapıyorlar.


Kavurucu sıcak altında beldenin sokak ve caddelerini pırıl pırıl yapan kızlar, günde 40 TL. kazandıkları için işlerinden memnun.


Gündoğan’da otuz gündür beldenin sokak ve caddelerindeki kaldırım taşlarını, caddelere bakan binaların ön yüzlerini badana ve boya yapıyorlar. Milas’tan gelerek 45 derece kavurucu sıcakta çalışan 22 yaşındaki Hasret Doğan ile 30 yaşındaki Fatoş Turgutlu ev ekonomisine katkı sağladıklarını ifade ederek memnun olduklarını söylüyorlar.


Gündoğan ‘da yaklaşık 15 km. lik yol güzergahında, günde 10 saat çalışarak 40 TL. kazandıklarını belirten Doğan “Havalar çok sıcak ama Milastaki tütün tarlalarından sıcağa alışığız. Hem çeyiz hazırlığı hemde ailemize ciddi oranda ekonomik katkı sağladığımız için memnunuz sezon boyunca sürecek çalışmalarda cadde ve sokakları boyayarak turizme yakışır hale getirmeye çalışıyoruz” dedi.


Bu arada Milaslı kadınların kaldırım boyamasını turistlerde ilgi ile izlediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.