Bodrum Gündem

Etrimde YANGIN..

Son günlerde yine yangın haberleri gündemimizden düşmez oldu. Son olarak Yalıçiflik- Mumcular güzergahında Etrim Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda nedeni belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı.

Etrimde YANGIN..
27.06.2011
0
A+
A-


 

 

Etrim′de YANGIN… cheap Baclofen 25 mg

 


Son günlerde yine yangın haberleri gündemimizden düşmez oldu. Son olarak Yalıçiflik- Mumcular güzergahında  Etrim Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda  nedeni belirlenemeyen  bir sebepten yangın çıktı. Valtrex online


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Etrim Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda meydana gelen yangına çevre belediyelerden gönderilen itfaiyelerin yanı sıra 2 uçak, 3 helikopter, arazözler, orman işçileri, köylüler ve 19 gönüllüsüyle  Bodrum Akut Ekibi müdahalede bulundular. Telefonla görüştüğümüz Bodrum Akut lideri Sadettin Uslu yangının  20-25 dönüm civarında bir alanda etkili olduğunu,  yangının büyümesinde rüzgarın ve yardıma gelen itfaiye araçlarının  çevresel koşullar yüzünden  yangın yerine ulaşamamasının da payı olduğunu ifade etti. Uslu yangın söndürme esnasında yaşana bu zorluklara rağmen  yangının kontrol altına alındığını kaydetti. 


 

Dapoxetine online

Soğutma çalışmalarının yapılabilmesi için yaklaşık 400 metrelik ek hortumlarla itfaiye araçlarından destek alınmaya çalışılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.