Bodrum Gündem

Kocadondan Son Açıklama…

Eski ve Yeni Bir Çok Evrak İncelemede.. İnceleme 24:00 itibarı ile hala devam ediyor… Eski Başkanlar Tuğrul Acar ve Mazlum Ağan bilgimiz yok dedi.

Kocadondan Son Açıklama…
28.06.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


 

Eski ve Yeni Bir Çok Evrak İncelemede…

 


Bodrum Belediyesinde polis gün boyunca inceleme yaptı. Saat 18:00 civarında belediye binasından çıkan Başkan Kocadon’un rahat tavırları oldukça dikkat çekti. İnceleme 24:00 itibarı ile hala devam ediyor.




Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum Belediyesi gün boyu süren Polis incelemesi saat 24:00 itibarı ile hala devam ediyor. Saat 18:00 civarında yanında Demokrat Partili belediye Meclis üyeleri ve kızkardeşi ile birlikte ayrılan Mehmet Kocadon basında çıkan “Rüşvet” başlıklı haberlere tepki gösterirken polis tarafından yapılan bu incelemenin 1994’den bu güne kadar bir çok dönemi kapsadığını kaydetti.


Yapılan işlemlerin sadece inceleme olduğunu, bir operasyon olmadığını ifade eden Başkan Kocadon; “Birçok evrak isteniyor 94′den 2002’den 2007’den ve 2005’den dahi istenen evraklar var. Geçmişle ve bugünle ilgili bazı evraklar alıyorlar, bir sıkıntımız yok. Daha doğrusu ne ifadesi alınan ne de soruşturma açılan bir memur arkadaşımız yok Göz altına alınan da yok. Daha önce de söylediğimiz gibi bu bir operasyon değil. Yanlış yorum yapıyorlar. Bu sadece evrak almaya gelen memur arkadaşlarımız. Belediyenin içinden evrak alıyorlar” dedi. Generic Topamax
Alınan evrakların arasında meclis kararları, encümen kararları, işyeri ruhsatlarının da olduğunu kaydeden Başkan Kocadon “Meclis ve Encümen kararlarının herkes tarafından görülebildiği neden bunları alma gereği duyuyorlar? Sorumuza şu yanıtı verdi: “Meclis ve encümen kararları düzenli tutulmuş mu diye defterleri inceliyorlar. Birde imardan ve zabıta arkadaşlardan belgeler aldılar.”


Başkan Kocadon polislerin ne zamana kadar çalışacaklarını bilmediğini ifade ederek meclis üyeleri ile birlikte belediye binasından ayrıldı.


BODRUM SOKAKLARINDA GÜN BOYU BELEDİYE KONUŞULDU…


Sabah saatlerinde polis tarafından Bodrum Belediyesinde inceleme başlatılmasını duyan Bodrumlular gün boyu habercilerden ve belediyede çalışan yakınlarından olayla ilgili bilgi almaya çalıştılar. Bir bölüm Bodrumlu bu incelemenin şimdiye kadar olması gerektiğini söylerken büyük bir kesim ise bu olayın siyasi boyutlarının olduğunu ve genel seçimlerde Bodrum’dan yüksek oranda CHP çıkmasının ve başkan Kocadon’un CHP’ye destek vermesinin bir sonucu olarak değerlendirdiler. xenical to buy online


order Topamax on line

Bir çok kişi bu konuda olumsuz bir sonuç çıkması halinde Bodrum’un çok zarar göreceğini savunurken, diğer bir kesim ise bu olayın büyüyeceğini ve Başkan Kocadon için artık siyasi sonun geldiğini ifade ediyor. Kimi Bodrumlular ise genel seçimler öncesi Başkan Kocadon’un bir Ak Parti’ye bir CHP’ye geçeceği dedikodularının bir sonucu olarak bu incelemenin başlatıldığını kaydediyor.


ESKİ BAŞKANLAR ACAR ve AĞAN: “KONUNUN DETAYLARINI BİLMİYORUZ”


Bodrum Belediyesinde başlatılan polis incelemesi ile ilgili olarak konuştuğumuz, 1994 dönemi ve sonrasında Belediye Başkanlığı yapan Tuğrul Acar ve Mazlum Ağan “Yapılan incelemelerin neden yapıldığı bilgisi bize ulaşmadı” dediler. Her iki eski başkanda Mehmet Kocadonu aradıklarını ve bilgi almaya çalıştıklarını ifade ettiler. Ancak net ve detaylı bir bilgi sahibi olmadıklarını da sözlerine eklediler.


BELEDİYE İŞLERİ AKSAMADI, VATANDAŞ MAĞDUR OLMADI, GAZETECİLER GÜN BOYU BELEDİYENİN ÖNÜNDE NÖBET TUTTULAR İÇERİ ALINMADILAR…


Vatandaşların gün boyu Belediyedeki işlerini aksamadan yapabildikleri ve bir zorlukla karşılaşmadıkları belirtildi. Vatandaşlar ile yaptığımız görüşmelerde vatandaşlar, işlerini yaparken bir engelleme yada aksamanın olmadığını belirttiler. Belediye binasına vatandaşlar rahatça girip çıkmalarına karşın gazetecilerin girmesine izin verilmedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.