Bodrum Gündem

Parçalandık, Görevini Devret..

24 Dönem CHP Muğla milletvekili aday adayı Ayşen Cömertin eşi Şenol Cömert, Bodrum İlçe başkanı Durmuş Ali Öztürk hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Parçalandık, Görevini Devret..
29.06.2011
0
A+
A-



Parçalandık, Görevini Devret…

 

CHP Bodrum İlçe Örgütü’nün 26 Haziran’da Nurol Kültür Merkezinde yaptığı  “Genişletilmiş Örgüt Toplantısı” sonrasında görüştüğümüz 24 Dönem CHP Muğla milletvekili aday adayı Ayşen Cömert’in eşi  Şenol Cömert,  başkanı  Durmuş Ali Öztürk hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

 

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem  

Şenol Cömert 26 Haziran’da yapılan toplantının seçim sonrası bir değerlendirme toplantısı olmadığını, aksine bir hesaplaşma toplantısı olduğunu ve herkesin eteğindeki taşları dökerken, birilerinin de bu taşlara basarak düştüğünü söyledi. Cömert “Ben bir partili olarak bugün toplantıya gelirken bir örgüt toplantısı olduğunu varsayarak gelmiştim. Meğer hesaplaşma toplantısıymış. Hesapların ödeneceği, faturaların tahsil edileceği, tahsilatların  gerçekleşeceği bir toplantıymış meğer. “

Şenol Cömert örgüt toplantısının CHP’nin genel mevzularının  dışında gerçekleştiğini ve kişiselleştirildiğini söyledi.  Durmuş Ali Öztürk’ün özellikle golf konusunda kendisine muhalif olanlara  karşı kin beslediğini ve bu toplantı vesilesi ile içindeki kin ve nefreti kustuğunu ifade eden Cömert “Gerek eşim Ayşen hanımla ilgili sen kimin adayıydın, belli olmadan gidip Muğla’da açıklama yapmış demesinden, gerek Musa  beyin golf konusunda yaptığı açıklamasından esinlenerek çok şiddetli bir şekilde kin kusmuştur bize karşı. Bende buna karşı bir söz hakkı istedim kendisinden. Bana söz hakkı verdi ama şöyle verdi; 12’ye çeyrek kalaydı konuşmaları. Durmuş Ali Bey gösteri yaparken ben söz hakkı istedim. Bana sözün gelme saati 3-3 buçuk civarı olması gerekiyordu. O kadar başarılı ki bu konuda, beni en son konuşmacı olarak 20:15 e yazdı.”  Şenol Cömert,  Durmuş Ali Öztürk’ün  kin ve nefretini kusarken salonda 400 kişi olduğunu, sıranın kendisine geldiği zaman ise salonda sadece 20 kişi kalmasından üzüntü duyduğunu kaydetti.  Cömert örgüt toplantısında yaptığı konuşmada  partili olarak artık bu kin ve nefretin bitmesi gerektiğini ve  25 Haziran’dan öncesinin ayrı, 26 Haziran’dan sonrasının ayrı değerlendirilmesini düşünerek toplantıya katıldığını, fakat hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Cömert  “Cevat Şakir Kabaağaçlı yaşıyor olsaydı, o da bizim kadar golfe karşı çıkardı ve oda vatan haini ilan edilirdi. Ben çocuklarımızın geleceği için golfe karşı olmaya devam edeceğim”dedi.  Eşi  Ayşen Cömert’in kimsenin aday adayı olmadığını, CHP’nin onuru için bir bayan aday adayı olarak yola çıktığını ve  onurlu bir  siyasi mücadelenin içinde olduğu  seçim süreci yaşadığını ; eğer bu ülkede bir daha demokratik seçim yaşanırsa Ayşen Cömert ‘in şu an itibariyle tekrar milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti.

Şenol Cömert  12 Haziran’daki seçim öncesinde gazetemizde yayınlanan  Bodrum Belediye Başkanının  CHP’nin Bodrum’da purchase Lamisil   %80 oy alması gerektiği haberimize atıfta bulunarak “Biz %57,7 oy aldıysak bu başarısızlıktır. Kimse bunu bana başarı olarak anlatamaz. Durmuş Ali Öztürk’e dedim ki; senin hal ve davranışlarını, mizacını beğenmiyorum. Benim sana bir önerim var. Gel ben seni Antalya’ya  tatile göndereyim. Hatta Beleğe  göndereyim. Ama lütfen döndüğünde partiye değil,mümkünse işinin  başına geç. Kendine de partiye de iyilik yapmış olursun.” Dedi. Şenol Cömert mevcut yönetimle CHP’nin Bodrum’daki 11 belediyeye talip olmasının mümkün olmadığını ve Durmuş Ali Öztürk ve ekibinin görevini devretmesinin CHP için daha hayırlı olacağını iddia etti.

Accutane online cheap Toradol

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.