Bodrum Gündem

En Güzel Koylar Yarışması Sonuçlandı…

08-18 yaş arası çocuk ve gençlerin katılımına açık olan Doğanın ve Denizin Gözünden Koylarımız konulu Fotoğraf ve Kompozisyon ( Deneme) Yarışması sonuçlandı.

En Güzel Koylar Yarışması Sonuçlandı…
01.07.2011
0
A+
A-

Buy cheap Lasix

 

 

En Güzel Koylar Yarışması Sonuçlandı…

Retin-A online

 


08 Haziran Dünya Koylar Günü sebebiyle İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Belediyesi, Bodrum Denizciler Derneği, Dünyanın En Güzel Koyları Birliği ve Mavi Yol Girişimi Platformu işbirliği ile 08-18 yaş arası çocuk ve gençlerin katılımına açık olan “Doğanın ve Denizin Gözünden Koylarımız” konulu  Fotoğraf ve Kompozisyon ( Deneme) Yarışması sonuçlandı.


 



30 Haziran 2011 Perşembe günü İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nde toplanan jüri, Fotoğraf dalında Aynur Türkoğlu’nu birincilik, Gizem Özay’ı ikincilik, Rıza Mert Kalfa’yı da üçüncülük ödülüne layık bulurken, Seda Ulutaş’ın fotoğrafını ise mansiyonla ödüllendirildi. Kompozisyon dalında ise jüri birinciliğe uygun eser bulamazken, Seren Yılmaz’ın “Yaşanacak En Güzel Yerde Yaşıyorum” adlı kompozisyonu ikincilik, Nazlıcan Dinçer’e ait “Ağacın Haykırışı” adlı kompozisyon üçüncülük, Ezgi Günaydın’ın “Koylarımız Kirleniyor” ve İlayda Gülmez’in “Bilinçsizlik ve Yok Oluş” adlı kompozisyonları mansiyon ödüllerine layık görüldü. Kompozisyon jürisi ayrıca yaşı küçük olduğu için kategori dışı kabul edilen Yiğit Efe Binici’nin çalışmasını da En Küçük Yarışmacı Ödülü ile değerlendirdi.


 

 

Yarışmaya kategori dışı, seramik bir eserle katılan Bodrum Sağlık Vakfı öğrencisi İlyas Ören’e de İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi tarafından bir teşekkür belgesi verilecek. Ödüllerle birlikte verilecek plaketler ise Bodrum Sağlık Vakfı öğrencileri İlyas Ören, Kaan Erenler ve Hasan Tabak tarafından hazırlandı. 1 Temmuz′daki Ödül töreni süresince Fotoğraf dalında yarışmaya katılan tüm eserler, meydanda bulunan dijital ekrandan tüm Bodrum halkının beğenisine sunulacak. Zithromax without prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.