Bodrum Gündem

Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel (Bodruma Ne fayda) Evlendi..

Ünlü reklamcı ve şovcu Ali Taran ile şarkıcı ve köşe yazarı ()Ayşe Özyılmazel Bodrumda evlendiler.

Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel (Bodruma Ne fayda) Evlendi..
02.07.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


order Prozac online Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel (Bodruma Ne fayda) Evlendi…


 


Ünlü reklamcı ve şovcu Ali Taran ile şarkıcı ve köşe yazarı (!)Ayşe Özyılmazel Bodrum’da evlendiler.


 


Yorum Haber Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bizim Göltürkbükü’nde, ama yazın adı değişip bilinen medyatik ismi ile Türkbükü’nde bir villada düzenlenen Televole’de, pardon düğün töreninde çiftin nikah şahitliğini spor yazarı güleç gazeteci ağabeyimiz Hıncal Uluç ile Necati Akpınar yaptı. buy Cialis super active


Bodrum bilindiği üzere “TELEVOLE” kültürünün başkenti olsun diye çok çalışıldı. Sonra nedendir Çeşme’ye bir kayma sözkonusu oldu. Haydeeeeeeee hep beraber eller havada Çeşme’ye gidildi. Lakin bu arada TELEVOLE’de yayına son verdi.


 


TELEVOLE’ye pardon dil alışkanlığı işte, düğün merasimine Kıvanç Tatlıtuğ, Yalın, Murat Boz ve arka kapıdan girerek gazetecilere yakalanmayan (işlerine geldimi gazetecilere boy gösterirler bu Televoleler, pardon sanatçılar, yok yine olmadı işte ne iş yapıyorlarsa)  ünlü isimlerin de aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı. Davet edilen ünlü (televoleleri) Özyılmazel′in babası sanatçı  (Fikret Bey namı diğer) Neco karşıladı.


Proscar without prescription

 


HINCAL ULUÇ MECLİS KRİZİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMADI…


Düğünde nikah şahitliği yapan Hıncal Uluç, düğün öncesi gazetecilere çok önemli açıklamalar yaptı. Uluç yaptığı açıklamada, “Neco kızlarını bana güvenerek yaptı. Üçüncüsüne karışmam artık. Çok mutluyum birbirlerine çok yakıştılar” dedi. Meclis krizinin bu düğünle alakası olup olmadığı konusunda bir şey söylemedi.


 


Düğüne sevgilisiyle birlikte gelen ünlü Murat Boz ise, “Bize telefon mesajı geldi, biz doğum günü kutlaması sandık ama düğün töreniymiş çok şaşırdık” diye konuştular. Ülkemizin büyüme oranı konusunda ki değerlendirmeleri ise daha sonra yapacağı sanılıyor.


Nikahta Ali beyin, müstakbel eşi Ayşe hanımefendi için üzerinde “Kalp” fotoğrafı bulunan bayrak getirttiği görüldü. Bu arada 4.5 yaşındaki bir kız çocuğunun bayrak şiirini okumak istemesi  bir süreliğine gerginlik yaşanmasına neden olsa da, çok özel güvenlik güçleri tarafından Türkbükü sınırlarının dışına çıkartılarak Gündoğan’da yolun kenarına bırakıldığı sanılıyor.

Nikah için imzaların atılmasının ardından televole töreni konfetilerin fırlatılması ile sona erdi.


Ali Taran′ın nikahta beyaz tişort, beyaz pantolon ve siyah ceket, kırmızı kilot ve sarı çorap Ayşe Özyılmazel′in ise ilginç bir kıyafet seçtiği ve beyaz bir gelinlik giydiği görüldü.


 


GAZETECİLER BİRBİRLERİNİ EZEREK ÇALIŞTI…


FOTOĞRAFLAR TİTREK ÇIKTI…


Nikahtan 15 dakika sonra bekleyen 35 gazeteciye görüntü vermek için villanın kapısına gelen çiftin heyecanlı ve mutlu oldukları görüldü. Ali bey gazetecilere lütfen bildiğim yerlerden sorun dedi. Taran “Sizi çok yorduk galiba, kusura bakmayın” diyerek gazetecilere şirin gözüktü. Çift birbirlerini öpüp sarılarak poz verdi.

Görüntü almak için birbiriyle yarışan gazeteciler zaman zaman ezilme tehlikesi geçirdi. Gazetecilerden bazılarının iyi fotoğraf alabilmek için birbirlerinin omuzlarına çıktıkları görüldü. Kent Tv muhabiri Ali Ballı’da İstanbul’dan gelen bir meslektaşının üzerine çıkarak fotoğraf çekti. Ballı’nın üzerine çıktığı meslektaşının hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda olduğu bilgisine ulaşıldı.
Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel gazetecilere; “Çok beklediniz mi? diye sorunca gazeteciler 3 gün kadar diye cevap verdiler. Ancak gazetecilerin neden 3 gün bekledikleri anlaşılamadı.
Sabah saatlerinden itibaren düğün töreninin yapılacağı villanın önünde bekleyen yaklaşık 35 gazeteciye yiyecek ve içecek ikramı yapıldı. Gazetecilere mantarlı flaminyon, portakallı pekin ördeği öncesi zengin bir ordövr tabağı verilmezken, içecek olarak da 1974 bağbozumu pembe şarap ikram edilmedi. Gazeteciler ekmek arası hardal ile yetindiler.



KARDAK’A GİDECEKLER Mİ?


İkilinin sabah saatlerinde çok ama çok lüks bir yatla mavi yolculuğa çıkacağı ve Datça, Knidos, Simi, Kilimli ve Leros adalarını gezecekleri öğrenildi. Çiftin Kardak kayalıklarına da uğrayacağı ve Yaşar Anter tarafından haber yapılacağı alınan bilgiler arasında.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.