Bodrum Gündem

30 Yıllık Hayal..

Yıllarca ünlü bürokratların danışmanlığını yapan Sevgi Çimen 30 yıllık otel hayalini Bodrumun Gündoğan beldesinde butik otel açarak gerçekleştirdi.

30 Yıllık Hayal..
04.07.2011
0
A+
A-

Proscar online

 

 

30 Yıllık Hayal… order Combivent online

 


Yıllarca ünlü bürokratların danışmanlığını yapan Sevgi Çimen 30 yıllık otel hayalini  Bodrum’un Gündoğan beldesinde butik otel açarak gerçekleştirdi.


 


Bodrum Gündem Haber


Bakırköy Belediyesi eski başkanı Yıdırım Aktuna ile Ali Tayyip Özdemir’in genel koordinatörü olarak görev yaptıktan sonra emekli Sevgi Çimen, Gündoğan beldesi Küçükbük koyunda yaptığı sekiz odalı 16 yataklı butik oteli düzenlenen kokteyl ile hizmete açtı. Restoranı bulunan otele gelecek yılda yüzme havuzu ilave edileceği belirtildi.


 


Otelin açılışına Gündoğan Belediye Başkanı MHP’li İbrahim Bilgi, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Şinasi Altıner, sanatçı Tanyeli ve eşi Alex, Miami’de yaşayan Türk işadamı Oktay Bağcı ve eşi Ayşe Bağcı ile birlikte yaklaşık 300 seçkin davetli katıldı.


 


Order Disulfiram online Otelin açılış kurdelasını Bilgi, Başaran, Tanyeli ve torunları ile birlikte kesen Çimen, butik oteli açarak 30 yıllık hayalini gerçekleştirdiğini belirterek “Değerli bürokratlar ile çalıştığım yıllardan buyana hep turizmci olmak istemiştim. Kısmet bu güneymiş. Yıllar önce Ankara’da Sevgi Sofrasını açmıştım, şimdi butik otelin açılışın yaptım. Burada amacım tatile gelenler Küçükbük koyunun sessizliğinde en dingin en kaliteli en iyi hizmeti vererek tatil yaptırmak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.