Bodrum Gündem

Trafik Polisinden Resim Sergisi..

Bodrumda Milas Bölge Trafik Müdürlüğünde görevli trafik polisi İsmail Utku yağlı boya sergisi açtı.

Trafik Polisinden Resim Sergisi..
04.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Trafik Polisinden Resim Sergisi…

 


 


Bodrum’da Milas Bölge Trafik Müdürlüğü’nde görevli trafik polisi İsmail Utku yağlı boya sergisi açtı.


 


Indocin online Orkun Türe /Bodrum Gündem


Bölge Trafik Memuru olarak görev yapan Utku, 5. Kişisel Yağlıboya Resim Sergisini Bodrum Ada taş bahçede sanatseverlerle buluşturdu. Sergi açılışına yaklaşık 150 kişi katılırken, İsmail Utku’yu mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı.


 


Genel olarak doğa, hayvan ve insan portrelerinin ağırlıklı olduğu yağlı boya resim sergisinde 38 çalışma yer alıyor. Bazı çalışmaların içerisinde olan gizli insan yüzlerinden oluşan figürler ise dikkat çekiyor. Evli ve 2 çocuk sahibi 37 yaşındaki 13 yıllık polis memuru Utku’nun Bodrum’da açtığı 5′inci kişisel sergisine ilgi büyük oldu.


order misoprostol  


Uzun yıllardır yağlı boya resimle uğraştığını ve güzel tepkiler aldığını söyleyen Utku, “İşimi ihmal etmeden az uyuyarak resme zaman ayırmaya çalışıyorum. Resim yapmaktan keyif alıyorum. Genel olarak çalışmalarımda hayvan,doğa ve insan portrelerine ağırlık veriyorum, polis teşkilatından da destek görmek beni mutlu ediyor. Atatürk’ün tablolarına ayrı bir önem veriyorum, Atatürk’ün portresini çizmek bana gurur veriyor. Çizdiğim tablolarında umarım kendisini tam anlamıyla yansıtabilmişimdir” dedi. Sergi 10 Temmuz Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Generic Cialis

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.