Bodrum Gündem

Wushuda Bodrumun Gururu Oldular..

B.B. Bodrumspor Wushudaki başarılarına hız kesmeden devam ediyor..

Wushuda Bodrumun Gururu Oldular..
11.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Wushu’da Bodrum’un Gururu Oldular…

 


 

buy albuterol

B.B. Bodrumspor Wushu’daki başarılarına hız kesmeden devam ediyor…


 


Devrim Bozoğlu/Bodrum Gündem cheap Valtrex           01-03 Temmuz 2011 tarihleri arasında  Sakarya’da  düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonasında, Bodrumspor Wushu takımı  yarışmada 2 bronz ve 2 gümüş madalya Bodrum’a  döndü.


Yarışmaya katılan sporculardan  Gamze Aykan standart Taijiquan stilinde bronz madalya,  Yaren Balta geleneksel kuzey stilinde bronz madalyanın yanı sıra  geleneksel uzun silahta gümüş madalya, Ayberk Kesova geleneksel uzun silahta gümüş madalya kazandı. Wushu Antrenörü Ali Top yarışma öncesinde verdiği demeçte “Öğrencilerimden üstün başarılar bekliyorum. Onları illa madalya  alacaksın diye asla zorlamıyorum. Fakat uzun bir süredir azim ve kararlılıkla çalışıyorlar. Ben eminim ki bu çalışmalarının karşılığını orada alacaklar” demişti ve haklı da çıktı.


 


 

Sakarya’da düzenlenen 2011 Türkiye Wushu Şampiyonasına 40 ilden 400’ü Sanda ve 138’i Taolu olmak üzere 538 sporcu katıldı. Bodrumspor Wushu takımı  9 yıldır Türkiye Wushu Şampiyonasına katılıyor ve bu spor dalında da oldukça iddialı. Wushu antrenörü  Ali Top bu sporu 2002-2003 senesinde bodruma getirdiğini, aynı zamanda wushu il temsilciliği yaptığını ifade etti.  Türkiye Wushu Federasyonunun Taolu bölümü teknik başkanı olan Ali Top  2003-2011 tarihleri arasında katıldıkları  Türkiye çapındaki müsabakalarda kazandıkları  madalya sayısının 70’in üzerinde olduğunu kaydetti. Antrenör Ali Top “Biz hem Bodrum’u hem de Muğla’yı sürekli üstün başarılar ile temsil ettik. Bu yıl düzenlenen Türkiye şampiyonası  Albendazole online Sakarya ilinde oldu. Bu şampiyona aynı zamanda dünya Wushu Şampiyonasına da ön hazırlık şeklinde gerçekleşti.  Sakarya’da başarılı olan sporcularımızın milli takıma seçilme imkânları olacak. Bu bakımdan bu şampiyona bizim için iyi bir deney konumunda.” Dedi.

 

 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.