Bodrum Gündem

Özel Bodrum Yücel Etüt Eğitim Merkezi Yaz Etkinlikleri.

4-29 Temmuz tarihleri arasındaki Yaz Etkinliklerine, ilköğretim çocuklarını hedefleyen Yelken-Resim-Vurmalı Çalgılar- Türkçe-Matematik- İngilizce-Spor ve Drama çalışmalarıyla başladı.

Özel Bodrum Yücel Etüt Eğitim Merkezi Yaz Etkinlikleri.
13.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

Özel Bodrum Yücel Etüt Eğitim Merkezi
treating acne

Yaz Etkinlikleri.


 


 


Eğitimde sürekliliğe inanan Özel Bodrum Yücel Etüt Eğitim Merkezi 4-29 Temmuz tarihleri arasındaki Yaz Etkinliklerine, ilköğretim çocuklarını hedefleyen Yelken-Resim-Vurmalı Çalgılar- Türkçe-Matematik- İngilizce-Spor ve Drama çalışmalarıyla başladı.


 


Bodrum Gündem Haber buy plavix


Etüt merkezinin hafta içi her gün  9:00-18:00 saatleri arası sürdürdüğü etkinliklerde çocuklar yüzüyor, yelken kullanıyor, eğleniyor, oynuyor, spor yapıyor, doğru iletişim kuruyor, öğrendiklerini yineliyor, beceri ve yeteneklerini ortaya çıkarırken, aynı zamanda bir aile ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Yapılanlar her birinin ilgi alanına seslendiği için mutlu olduklarını söylüyorlar.Yöneticiler, yaz etkinliklerinde hedeflenen sayıya ulaşıldığını, istenirse Ağustos’ta da yaz etkinliklerine devam edebileceklerini belirtti. Ayrıca 7. ve 8. sınıflar için Türkçe, Matematik, İngilizce ve Fen dersleri vb. özel ders grupları oluşturulabilir.


     


 Bu yıl ki yaz etkinliğinin farklılığı Pan Müzik Atölyesinin etüt merkezinde ki çalışması. Yetişkinler için de haftada 1 gün, iki saat olan Vurmalı Çalgılar Ritim Eğitimleri de oldukça  ilgi çekiyor. 6 Temmuz’da 20 kişiyle başlayan Yetişkinler grubu hafta içi bir gün  iş sonrasında aldıkları Ritim Eğitimiyle hem eğleniyor, hem eğitiliyor, hem der rahatlatılıyorlar. Ritim Eğitimleri için  İstanbul’dan gelerek çalışmalarını yürüten Pan Müzik Atölyesi Kurucusu  Cem Doğan , işini severek yaptığını Bodrum’a bu yeni çalışmayı taşımaktan çok mutlu olduğunu , bu konuyla Bodrum’u festivallere de  taşıyacaklarını söyledi.


 


cheap Topamax

 Özel Bodrum Yücel Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Gülhan Yücel; Pan Müzik Atölyesiyle, Çocuk Bayramı öncesinde yaptıkları kısa süreli eğitim sonrasında  ilk gösterilerini 23 Nisan Çocuk Bayramında  Etüt Merkezi bahçesinde, Oasis’te, Antik Tiyatro da yaptıklarını, çok beğenildiğini ve çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Çocuklarının doğru bir önderle başarılı olacaklarına inandıklarını, yetişkinlerinde yaz boyu onar kişilik gruplarla bu eğitimi alabileceklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.