Bodrum Gündem

Artiz Mektebine Bodrumlu Yarışmacı

Kanal Dde yayınlanan Artiz Mektebi adlı yarışma programına Bodrumdan katılarak jürinin beğenisini kazanan Yiğit Yapıcı, Bodrumlulardan destek bekliyor.

Artiz Mektebine Bodrumlu Yarışmacı
19.07.2011
0
A+
A-

 


 Artiz Mektebine Bodrum’lu Yarışmacı  levonorgestrel price


Kanal D’de yayınlanan  Artiz Mektebi adlı yarışma programına Bodrum’dan katılarak jürinin beğenisini kazanan Yiğit Yapıcı,  Bodrumlulardan  destek bekliyor.


 


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


1988 Bodrum doğumlu olan Yiğit, İlk ve orta öğrenimini Bodrum Cumhuriyet İlkokulu’nda tamamladı. Yiğit Yapıcı uzun süre Bodrum Yelken Kulüpte spor yapmasının yanı sıra DJ olarak da çalıştı.


 


2008 yılında İzmir Sanat Kulesinde Tiyatro kursiyeri olarak hedefine bir adım daha yaklaşan Yapıcı, Müjdat Gezen Sanat Merkezine de burslu olarak devam etti. Burada şan, oyunculuk ve dans dersleri alan Yiğit son olarak Kanal D’de yayınlanan Artiz Mektebi adlı yarışma programına  2500 kişi arasında seçilerek yarışmacı olarak katılmaya hak kazandı.  


 


Sunuculuğunu Osman Tan Erkır’ın yaptığı yarışmada , Müjde Ar, Nurgül Yeşilçay ve Sinan Çetin’in de jüri üyesi olarak görev yapıyor. Geçen hafta aldığı sms lerle haftanın ikincisi seçilen Yiğit Bodrum’lulardan destek beklediğini ifade etti. Yiğit Yapıcı “ her Perşembe saat 20:00’de yayınlanan programda, jüri üyelerinin verdiği puanlarla birlikte sms’ler de haftanın birincisinin belirlenmesinde önemli rol oynuyor.  Bu konuda bir Bodrum’lu olarak Bodrum’lulardan destek bekliyorum. Yiğit yazıp 1020’ye attığınız her mesaj sayesinde o haftanın galibi olma şansım var” diyen Yiğit Yapıcı böylelikle finale kalma ihtimalinin güçleneceğini söyledi. order Cytotec


  cheap Lithium

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.