Bodrum Gündem

Bodrumun Geleceğini Yetiştiriyorlar..

İlköğretim 8. Sınıf 2011 OYP (Orta öğretim yerleştirme puanı) sonuçlarına göre Bodrum birincisi Özel Marmara Koleji öğrencisi Nida Özarslan oldu.

Bodrumun Geleceğini Yetiştiriyorlar..
19.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Bodrum’un Geleceğini Yetiştiriyorlar…

 


İlköğretim 8. Sınıf 2011 OYP (Orta öğretim yerleştirme puanı) sonuçlarına göre Bodrum birincisi Özel Marmara Koleji öğrencisi Nida Özarslan oldu. buy Cytotec cheap


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem order Colchicine online


8. sınıfların Seviye Belirleme Sınavına katılan binlerce öğrenci arasından sıyrılarak Bodrumda ilk sıralara yükselen ilk 10 öğrencinin 6 tanesi Özel Marmara Kolejinden oldu.  get Naltrexone Kolej bu dönem de  öğrencilerinin aldığı başarılarla Bodrum’da adından söz ettirdi.


 


2011 Orta Öğretim Yerleştirme sınav sonucuna göre  Bodrum birincisi 8. sınıf öğrencisi Nida  Özarslan oldu. Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Özel Bodrum Marmara Koleji Kurucu Müdürü Ömer Çekmeceligil Okul bünyesinde eğitim alan bütün öğrencileriyle gurur duyduğunu belitti. Ömer Çekmeceligil “ Biz eğitim verdiğimizi çocuklarımızın Bodrum’un ve ülkemizin sosyal, ekonomik ve siyasal  hayatında yer alabilecek şekilde büyümelerine destek olmaya çalışıyoruz. Biz Bodrum’un ve ülkemizin geleceğini yetiştiriyoruz” dedi.  Ömer Çekmeceligil, bir çocuğun sadece derslerindeki başarısıyla hayatta var olamayacağını, aksine sosyal hayatta da var olabilmesinin temellerinde ancak okul sıralarında alacakları eğitimle mümkün olabileceğinin altını çizdi.  


 


Okul müdiresi Ebru Ergüney , bu yıl yapılan SBS sınav sonuçlarına bakıldığında Özel Bodrum  Marmara Koleji’nin başarısının yadsınamaz olduğunu ve bunu da Öğrenci merkezli bir eğitim  sistemi doğru uyguladıkları için başardıklarını söyledi. Ergüney “ Öğrenciyi ezberci eğitimden kurtararak,  yaşayarak öğrenen, sorgulayan, araştıran ve öğrendiklerini yaşam becerilerine dönüştürebilen bireyler olarak yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızımız Nida İlkokul 4. sınıftan bu yana okulumuzda eğitim görmekte. Nida sadece derslerinde başarılı değil, diğer öğrencilerimiz gibi sosyal açıdan da oldukça faal bir öğrencimiz. Biz çocuklarımızdan sadece ders çalışmalarını beklemiyoruz. Çocuklarımızın nitelikli bireyler olması için çaba harcamaktayız ve bu çabamızın karşılığını okul, öğrenci ve veliler olarak hep birlikte almaktayız” dedi.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.