Bodrum Gündem

Yüzde 80 Türk Oldum..

Bodrum ilçesinde tatil yaptığı otelde rektal kanama geçirerek hastaneye kaldırılan ve ölümden dönen 19 yaşındaki İngiliz Samuel Josef Gilboy sağlığına kavuştu.

Yüzde 80 Türk Oldum..
23.07.2011
0
A+
A-

 

Natrexone without a prescription

 


 


 


Yüzde 80 Türk Oldum…


Bodrum ilçesinde tatil yaptığı otelde “rektal kanama” geçirerek hastaneye kaldırılan ve ölümden dönen 19 yaşındaki İngiliz Samuel Josef Gilboy sağlığına kavuştu.


Bodrum Gündem Haber


Bodrum ilçesine bir hafta önce ailesi ile birlikte tatile gelen 19 yaşındaki  Samuel Josef Gilboy tatil yaptığı otelde aşırı rektal kanama (kalın bağırsaktan gelen kanama) nedeniyle fenalaşınca ambulans ile Özel Bodrum Hastanesi’ne kaldırıldı.


Accutane cost cheap Ventolin YÜZDE 80 TÜRK OLDUM…


Önce yoğun bakıma ardından ameliyata alınan ve aşırı kan kaybı nedeniyle10 ünite kan verilen Gilboy bir hafta sonra yaşama geri döndü. Genel cerrahi uzmanı Op.Dr.Deniz Çulcu’nun yaptığı operasyon ile hayata tutunan Gilboy “Çok kan kaybetmiştim ve çok korkmuştum. Özel Bodrum Hastanesi doktorları beni sakinleştirdi. Genel Cerrah Op. Dr. Deniz Çulcu çok kan kaybettiğimi, acilen ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. Ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımda kaldım. Şimdi çok iyiyim. Kanımın % 80 i değişti, artık % 80 Türküm. Türk doktorlarına ve sağlık personeline hayatımı kurtardıkları için teşekkür ederim” dedi.


Çulcu ise İngiliz gencin hastaneye getirildiğinde aşırı kan kaybıyla hemorajik şoka girdiğini belirterek  “Bu süre içerisinde  hastaya 5 ünite taze kan, 3 ünite eritrosit süspansiyonu, 2 ünite taze donmuş plazma verilmesine rağmen kanama kontrol altına alınamadı. Yapılan gastroskopi ve kolonoskopide kanama odağı görülmedi, hasta ince barsak kanaması ön tanısı ile acil ameliyata alındı. Yapılan operasyonda aktif ülser kanaması kontrol altına alındı. Hasta şu anda çok iyi ve uçması için hemoglobin seviyesinin yükselmesi bekleniyor” dedi.


Gilboy’un 5 gün sonra ailesi ile birlikte İngiltere’ ye geri döneceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.