Bodrum Gündem

Rus İşadamı ve Sokak Çocukları…

Rus İş Adamı Sokak Çocukları İçin Bodrumda Özel Konser Düzenledi.

Rus İşadamı ve Sokak Çocukları…
25.07.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


 


Rus İş Adamı Sokak Çocukları İçin Bodrum’da Özel Konser Düzenledi.


Rus İşadamı ve Sokak Çocukları


Rusya’nın ünlü iş adamlarından Ruslan Glyantsev, Bodrum’un tanıtımı ve Moskova’daki sokak çocukları yararına özel olarak 80 iş adamı ve eşlerini konuk ettiği Bodrum’da yine dünyaca ünlü Gürcistan asıllı Nino Katamadze’nin konser vermesini sağladı.

Bodrum Gündem Haber


Katamadze’nin çılgınca rock ve caz şarkıları söylediği konserde Rusça konuşan Glyantsev “Evet hepimizin bugün burada dünyanın en güzel köşesinde tatil yapıyoruz, ancak dünyanın her yerinde olduğu gibi Moskova’ dada sokakta yaşayan çocuklarımız var onlar için bir süre ne yapabiliriz diye düşünmeli ve elimizden ne geliyorsa yapmalıyız” dedi. buy brand Cialis online


Rusya’nın endüstri ve petrol alanlarında ciddi yatırımları olan iş adamı Ruslan Glyantsev  Bodrum’a özel jet ile gelmelerini sağladığı ve konuk ettiği 80 iş adamı ve eşlerine Milta Marina Yacht Club’de inanılmaz bir gece yaşattı. Glyantsev yine Rusya’nın dünyaca ünlü pop ve caz sanatçısı Gürcistan asıllı 39 yaşındaki Nino Katamadze’yi Bodrum’a getirterek konser vermesini sağladı. Konseri 100’ün üzerinde Rus iş adamı ile aralarında yerli ve yabancı turistlerinde bulunduğu yaklaşık 800 kişi izledi.


Evet hepimizin bugün burada dünyanın en güzel köşesinde tatil yapıyoruz. Ama… Retin-A no prescription lowest prices for Plavix


Konser öncesinde konuşma yapan Glyantsev, düzenlediği organizasyonu son yıllarda Rusya’da hızla tanınmaya başlanan Bodrum’u daha iyi tanıtmak ve Moskova ‘daki Kimsesiz Çocuklar Evi’ne destek olmak amacıyla düzenlediğini belirterek “Davetime katılan tüm dostlarımıza ve sokak yardımı için bir şeyler yapmak için buraya gelenlere teşekkür ediyorum. Evet hepimizin bugün burada dünyanın en güzel köşesinde tatil yapıyoruz, ancak dünyanın her yerinde olduğu gibi Moskova’ dada sokakta yaşayan çocuklarımız var onlar için bir süre ne yapabiliriz diye düşünmeli ve elimizden ne geliyorsa yapmamız gerektiğine inanıyorum” dedi.


Konserine Türkçe “İyi akşamlar , herkese merhaba” diyerek başlayan Katamadze’ye  çıplak ayakla başladığı konserinde gitarda Gocha Kacheishvilli , basta  Ucha Gugunava  ve davul ve perküsyonda  David Abuladze eşlik etti.Rus şarkıcı yaklaşık iki saat süren konserinde yabancı pop ve caz ve rock şarkılarına yer verdi. Konseri izleyenler alkışlarla Katamadze’ye eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.