Bodrum Gündem

Üstsüz Dj Nikitanın Nefes Kesen Şovu..

Ortakent-Yahşi beldesindeki Rakkas diskoda sahne alan Dj Nikita üstsüz olarak sergilediği iki saatlik performansında gençleri kendinden geçirdi.

Üstsüz Dj Nikitanın Nefes Kesen Şovu..
25.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Üstsüz Dj Nikita’nın Dapoxetine in pharmacies Nefes Kesen Şovu…

Ortakent-Yahşi beldesindeki Rakkas diskoda sahne alan Dj Nikita üstsüz olarak sergilediği iki saatlik performansında gençleri kendinden geçirdi. Dünyanın en güzel rock ve pop şarkılarına yer veren Nikita aynı zamanda yaptığı seksi ve erotik dansları gençler nefeslerini tutarak izledi.


Bodrum Gündem Haber cheap Robaxin


Viagra online

Ortakent- Yahşi Beldesi’ndeki Rakkas Disko’da cumartesi gecesi saat 01.00’de sahneye çıkan DJ Nikita yaklaşık iki saat kaldığı sahnede çaldığı müzikler kadar, silikonlu göğüsleri ve yaptığı erotik gösterilerle özellikle erkek izleyenlerinin büyük dikkatini çekti. Nikita izlemek için diskonun önünde uzun kuyruklar oluştu.


Aralarında yabancı turistlerinde bulunduğu yaklaşık 800 kişinin büyük merak ve nefeslerini tutarak izlediği 28 yaşındaki eski manken ve milli cimnastikçi Nikita erotizm dozu yüksek ve ilginç kıyafeti ile sergilediği performansı sırasında dünyanın önde gelen disko şarkıları ile Türkçe pop şarkılara da yer verdi.


Diskoda kendisini izleyenlerin çılgınca dans ettiği gösterisini birçok genç cep telefonu ile fotoğraf ve videoya kaydetti.
Yaklaşık iki saat süren performansı sonunda Nikita dakikalarca alkışlanarak uğurlandı.






 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.