Bodrum Gündem

Arkas Bayk Cup başladı..

Bodrumda bu yıl onuncusu düzenlenen Arkas-Bayk Cup yelken yarışları, düzenlenen açılış kokteyli ile başladı.

Arkas Bayk Cup başladı..
29.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Arkas Bayk Cup başladı…

Bodrum’da bu yıl onuncusu düzenlenen Arkas-Bayk Cup yelken yarışları, düzenlenen açılış kokteyli ile başladı. purchase Viagra online


Bodrum Gündem Haber


Her yıl katılımın giderek arttığı ve çok sayıda yelken tutkununu bir araya getiren yarış öncesinde gerçekleşen kokteylde yelkenciler eğlendi.


buy vardenfil online

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Arkas Holding tarafından düzenlenen Arkas-Bayk Cup yelken yarışı, Milta Bodrum Marina Sit Alanı’nda gerçekleşen kokteyl ile başladı. Kokteyle Milta Bodrum Marina Genel Müdürü ve Bayk Komodoru Ömer Karacalar, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, Arkas Holding Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, yaklaşık 500 yelken tutkunu katıldı. order Albendazole


Karacalar, yazın ortasında gerçekleşmesine rağmen katılımın her yıl giderek arttığını belirterek, “10 yıldır düzenlediğimi yelken yarışlarına, son 2 yıldır Arkas Holding’te destek veriyor. Yelken yarışlarına Bodrum-Kos etabıyla başlayacağız. Dostluk etabı ismini verdiğimiz yarışta, herkese başarılar diliyorum. 4 gün boyunca herkesin keyif almasını, eğlenmesini diliyorum” dedi.


Arkas-Bayk Cup yelken yarışlarının startı Karaada önünden verildi. Yaklaşık 500 yelkenci Ege’ye dostluk için yelken açıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.